Miloš krenuo tatinim stopama: Upisao FDU

Kako mediji saznaju iz izvora bliskog porodici Miloš Glogovac, sin Nebojše Glogovca, primljen je na katedru za filmsku i televizijsku režiju Fakulteta dramskih umetnika u Beogradu.

Zabava 04.07.2020 | 23:09
Miloš krenuo tatinim stopama: Upisao FDU

Pokojni Nebojša Glogovac sinove nikada nije isticao u javnosti, niti se sa njima slikao za medije. Ipak, mlađi Miloš doneo je odluku da sa svega 15 godina postane voditelj jedne domaće emisije, pošto je iskazivao veliki talenat za kuvanje. Reč je o emisiji "Kuvanje gruvanje", a jednom prilikom u njoj se sa sinom pojavio i Nebojša.

Nebojša Glogovac je iza sebe je ostavio troje dece - najstarijeg sina Gavrila, mlađeg Miloša i ćerkicu Sunčicu.

Nebojša je Gavrila i Miloša dobio u braku sa slikarkom Minom Glogovac, sa kojom se, nakon godina zajedničkog života, razveo. Mina i Nebojša venčali su se 1996. godine, a venčani kum bio im je Vojin Ćetković. Iz velike ljubavi dobili su sinove, starijeg Gavrila i mlađeg Miloša.

Miloš je završio Petu beogradsku gimnaziju.

(Alo)

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Hju

05.07.2020 01:32

Da Bog da da nam neke druge vijesti ispunjava dan. Rastu oko nas generacije koje od rođenja gledaju YouTube veći dio dana. Odrastaju na crnim hronikama, ljigavim političarima i starletama oba pola. Pokažite nam život koji nas okružuje, na neki drugi način. Ajde da ignorisemo sve političke vijesti i sve starlete. @Ignore

ODGOVORITE
Name

Car

05.07.2020 07:02

Velikan glume pocivaj u miru.

ODGOVORITE