Љуба Перућица открио кроз коју агонију је прошао у болници: Хтео сам да почупам све!

Певач Гранда Љуба Перућица прележао је у болници вирус корона који влада читавим светом. Он је свима објаснио како је све функционисало док се борио са вирусом.

Забава 03.07.2020 | 22:27
Љуба Перућица открио кроз коју агонију је прошао у болници: Хтео сам да почупам све!

Мислим да је свест о корони код нас веома слаба, јер сам био позитиван на ковид 19 и провео сам осам дана у болници, а неколико дана сам био баш лоше", почео је своју исповест певач.

"Прва ствар, не знам где сам добио корону. Кретао сам се међу доста људи, такав ми је посао. Јако много мојих колега има корону, а није битно где сте добили, оно што је јако битно како одмах да реагујете. Прво што осетитре први дан то као да вас је неко тукао целу ноћ. Био сам јако, јако уморан, мишићи вас боле. Прва ствар која после наступа јесте температура. Код мене је температура била 39. Први симптоми су били та нека малаксалост, био сам сломљен, био сам преморен. Рекли су ми да сам имао упалу оба плућна крила и рекли су ми да то јако личи на ковид упалу плића ", објаснио је Перућица.

"Када завршите у болници верујте не желите да лежите јако дуго. Ја сам осам дана имао кризе, ја сам хтео да почупам све и да идем кући, није ми било ни до чега. Ту нема у суштини ни спавања ни одмарања, ви лежите цели дан, али када хоћете да спавате, не да вам температура, или вам је лоше, боли вас све. Колико год се оне јадне сестре и сви муче око нас, а стварно су се мучиле, нису избијале из соба, није вам лакше", описао је Љуба агонију кроз коју је прошао.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

судија

04.07.2020 02:14

Каква је то болница кад не могу ни температуру да скину.

ОДГОВОРИТЕ