Ljuba Perućica otkrio kroz koju agoniju je prošao u bolnici: Hteo sam da počupam sve!

Pevač Granda Ljuba Perućica preležao je u bolnici virus korona koji vlada čitavim svetom. On je svima objasnio kako je sve funkcionisalo dok se borio sa virusom.

Zabava 03.07.2020 | 22:27
Ljuba Perućica otkrio kroz koju agoniju je prošao u bolnici: Hteo sam da počupam sve!

Mislim da je svest o koroni kod nas veoma slaba, jer sam bio pozitivan na kovid 19 i proveo sam osam dana u bolnici, a nekoliko dana sam bio baš loše", počeo je svoju ispovest pevač.

"Prva stvar, ne znam gde sam dobio koronu. Kretao sam se među dosta ljudi, takav mi je posao. Jako mnogo mojih kolega ima koronu, a nije bitno gde ste dobili, ono što je jako bitno kako odmah da reagujete. Prvo što osetitre prvi dan to kao da vas je neko tukao celu noć. Bio sam jako, jako umoran, mišići vas bole. Prva stvar koja posle nastupa jeste temperatura. Kod mene je temperatura bila 39. Prvi simptomi su bili ta neka malaksalost, bio sam slomljen, bio sam premoren. Rekli su mi da sam imao upalu oba plućna krila i rekli su mi da to jako liči na kovid upalu plića ", objasnio je Perućica.

"Kada završite u bolnici verujte ne želite da ležite jako dugo. Ja sam osam dana imao krize, ja sam hteo da počupam sve i da idem kući, nije mi bilo ni do čega. Tu nema u suštini ni spavanja ni odmaranja, vi ležite celi dan, ali kada hoćete da spavate, ne da vam temperatura, ili vam je loše, boli vas sve. Koliko god se one jadne sestre i svi muče oko nas, a stvarno su se mučile, nisu izbijale iz soba, nije vam lakše", opisao je Ljuba agoniju kroz koju je prošao.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

sudija

04.07.2020 04:14

Kakva je to bolnica kad ne mogu ni temperaturu da skinu.

ODGOVORITE