Нада Топчагић испеглала боре ботоксом!

Певачица Нада Топчагић напунила је 67 година, а како би „сакрила“ боре, подвргла се естетским интервенцијама. Мало ботокса, мало хијалурона и Надица као нова! Такорећи, друга жена!

Забава 03.07.2020 | 15:38
Нада Топчагић испеглала боре ботоксом!

Фолкерка открива да јој је одлазак код естетског хирурга променио живот из корена, а улепшавање је утицало и на њен се**уални живот. Како каже, привлачнија је мужу Златку, иако је он био противник интервенција.

"Ма, шта да вам кажем? Сад је све пуно лепше! Са Златком никада нисам била ближа ни интимнија. Иако он каже да се године не могу сакрити и да боре не треба брисати, на нашем примеру и односу разлика се и те како види", рекла је Нада.

"Златко је противник свих естетских захвата, операција, подмлађивања... Рекао ми је да ми то није било потребно и да сам ја њему била лепа и пре него што сам се затегла, али знам да то није тачно. Сад је заљубљенији него икад и с**с нам је бољи", рекла је она кроз осмех, а у тренутку док је разговарала с нама, певачица се припремала за излазак у рођендански провод.

"Златко ме води на ручак, бићемо само нас двоје. Ништа ми друго не треба, никакви поклони, бакрачи... Рекао је да ће да ми поправи аутомобил који је у квару", признала нам је певачица.

Њен супруг Златко Ђорђевић, са којим је Топчагићева у срећном браку скоро четири деценије, каже да он своју жену свакога дана изненађује и да рођендан није изузетак.

"Ми смо у браку од ’83. године, значи 37 пуних и дугих година! Свакога дана ја њој нешто купујем и приређујем јој изненађења, тако да рођендане, годишњице и неке друге датуме посебно не обележавамо", рекао је Златко.

Извор: Курир.рс/Ало Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар