Nada Topčagić ispeglala bore botoksom!

Pevačica Nada Topčagić napunila je 67 godina, a kako bi „sakrila“ bore, podvrgla se estetskim intervencijama. Malo botoksa, malo hijalurona i Nadica kao nova! Takoreći, druga žena!

Zabava 03.07.2020 | 15:38
Nada Topčagić ispeglala bore botoksom!

Folkerka otkriva da joj je odlazak kod estetskog hirurga promenio život iz korena, a ulepšavanje je uticalo i na njen se**ualni život. Kako kaže, privlačnija je mužu Zlatku, iako je on bio protivnik intervencija.

"Ma, šta da vam kažem? Sad je sve puno lepše! Sa Zlatkom nikada nisam bila bliža ni intimnija. Iako on kaže da se godine ne mogu sakriti i da bore ne treba brisati, na našem primeru i odnosu razlika se i te kako vidi", rekla je Nada.

"Zlatko je protivnik svih estetskih zahvata, operacija, podmlađivanja... Rekao mi je da mi to nije bilo potrebno i da sam ja njemu bila lepa i pre nego što sam se zategla, ali znam da to nije tačno. Sad je zaljubljeniji nego ikad i s**s nam je bolji", rekla je ona kroz osmeh, a u trenutku dok je razgovarala s nama, pevačica se pripremala za izlazak u rođendanski provod.

"Zlatko me vodi na ručak, bićemo samo nas dvoje. Ništa mi drugo ne treba, nikakvi pokloni, bakrači... Rekao je da će da mi popravi automobil koji je u kvaru", priznala nam je pevačica.

Njen suprug Zlatko Đorđević, sa kojim je Topčagićeva u srećnom braku skoro četiri decenije, kaže da on svoju ženu svakoga dana iznenađuje i da rođendan nije izuzetak.

"Mi smo u braku od ’83. godine, znači 37 punih i dugih godina! Svakoga dana ja njoj nešto kupujem i priređujem joj iznenađenja, tako da rođendane, godišnjice i neke druge datume posebno ne obeležavamo", rekao je Zlatko.

Izvor: Kurir.rs/Alo Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar