Звезда филма "Прохујало с вихором" данас слави 104. рођендан!

Колико њих би желело да су међу најбољим живим глумицама макар на који дан, који сат, а госпођа је то већ више од 80 лета и нема намеру да стане.

Забава 01.07.2020 | 20:52
Звезда филма "Прохујало с вихором" данас слави 104. рођендан!

Њен први супруг је рођен у 19. веку, њен филмски супруг из "Прохујало са вихором" је нпр. погинуо у Другом светском рату, већина звезда са којима је радила већ има унуке који нису живи, али једна жена стоји постојано кано клисурине - Оливија Де Хавиленд.

Битно рећи и истаћи, Оливија јесте постала фаворит публике последњих година због дугог живота као што су Џејмс Дин и слични постајали због кратког, па ће неко можда претпоставити да би је народ већ заборавио да је преминула пре деценију, две, три.

Погрешно. Оливија је силом прилика мегазвезда и у старости као што је била у младости, међутим ако је ико заслужио то је она. Од шумских и морских авантура са Флином, преко (пре)фине Мелани у "Прохујало" до озбиљних, озбиљних драма које је носила као што су "Наследница", "Змијско легло", дупла улога у "Тамном огледалу", "Сваком своје" итд, уосталом и два Оскара, ОДХ је запечатила своје место међу величинама и госпођетинама холивудске филмске индустрије и то је тако занавек.

А после смрти Кирка Дагласа и Карла Рајнера више ништа није немогуће, тако да чувај се, Оливија, држи дистанцу од људи као што си својевремено од сестре. Мора једном званично, јер ове три речи састављене се тако ретко чују - срећан 104. рођендан!

 

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар