Zvezda filma "Prohujalo s vihorom" danas slavi 104. rođendan!

Koliko njih bi želelo da su među najboljim živim glumicama makar na koji dan, koji sat, a gospođa je to već više od 80 leta i nema nameru da stane.

Zabava 01.07.2020 | 20:52
Zvezda filma "Prohujalo s vihorom" danas slavi 104. rođendan!

Njen prvi suprug je rođen u 19. veku, njen filmski suprug iz "Prohujalo sa vihorom" je npr. poginuo u Drugom svetskom ratu, većina zvezda sa kojima je radila već ima unuke koji nisu živi, ali jedna žena stoji postojano kano klisurine - Olivija De Havilend.

Bitno reći i istaći, Olivija jeste postala favorit publike poslednjih godina zbog dugog života kao što su Džejms Din i slični postajali zbog kratkog, pa će neko možda pretpostaviti da bi je narod već zaboravio da je preminula pre deceniju, dve, tri.

Pogrešno. Olivija je silom prilika megazvezda i u starosti kao što je bila u mladosti, međutim ako je iko zaslužio to je ona. Od šumskih i morskih avantura sa Flinom, preko (pre)fine Melani u "Prohujalo" do ozbiljnih, ozbiljnih drama koje je nosila kao što su "Naslednica", "Zmijsko leglo", dupla uloga u "Tamnom ogledalu", "Svakom svoje" itd, uostalom i dva Oskara, ODH je zapečatila svoje mesto među veličinama i gospođetinama holivudske filmske industrije i to je tako zanavek.

A posle smrti Kirka Daglasa i Karla Rajnera više ništa nije nemoguće, tako da čuvaj se, Olivija, drži distancu od ljudi kao što si svojevremeno od sestre. Mora jednom zvanično, jer ove tri reči sastavljene se tako retko čuju - srećan 104. rođendan!

 

Izvor: Alo.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar