Вереник трудне Ане Севић позитиван на корону!

Вереник Ане Севић, бизнисмен Даниел Недељковић, позитиван је на коронавирус док су певачица и њена ћерка Лорена негативне.

Забава 01.07.2020 | 18:36
Вереник трудне Ане Севић позитиван на корону!

Према писању домаћих медија, он није сигуран где је успео да "закачи" вирус јер се није много кретао пре свега зато што је његова драга тренутно у другом стању. 

"Тачно је да имам корону, али се добро осећам. Одличне су ми анализе крви и урина. Доста је нас који нисмо ни знали да имамо вирус и да смо преносиоци, па смо га можда тако пренели на друге", рекао је Даниел, па открио да је посумњао на Цовид-19 када је нос почео да му цури. 

"Голицало ме је у грлу и све је деловало као да је обична прехлада. Урадио сам тест, који је показао да сам позитиван. Знам да многи људи имају високу температуру и заврше у болници, али ја сам имао среће. Код куће примам инфузију и узимам витамине. Крајем недеље треба поново да се тестирам и надам се добрим резултатима", објаснио је он, а потом дпдап да он, Ана и Лорена живе у истом стану, али да се он потпуно изоловао.

"Срећом и Ана и Лорена су негативне. Ми смо сви у истом стану, али сам ја одвојен, тако да смо прописно раздвојени. Немамо никакав контакт иако смо под истим кровом. Ана ми спрема храну и остави ми је испред врата", прича он и додаје:

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-07-01/07012020044011.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

"Уопште ми није јасно како сам добио корону. Скоро нигде се нисам кретао, баш зато што је Ана трудна, па нисам желео да ризикујемо. У последњих неколико месеци сам био само два пута у ресторану, могуће је да сам од конобара покупио вирус."

Извор: Курир.рс Фото: РАС

Коментари / 0

Оставите коментар