Verenik trudne Ane Sević pozitivan na koronu!

Verenik Ane Sević, biznismen Daniel Nedeljković, pozitivan je na koronavirus dok su pevačica i njena ćerka Lorena negativne.

Zabava 01.07.2020 | 18:36
Verenik trudne Ane Sević pozitivan na koronu!

Prema pisanju domaćih medija, on nije siguran gde je uspeo da "zakači" virus jer se nije mnogo kretao pre svega zato što je njegova draga trenutno u drugom stanju. 

"Tačno je da imam koronu, ali se dobro osećam. Odlične su mi analize krvi i urina. Dosta je nas koji nismo ni znali da imamo virus i da smo prenosioci, pa smo ga možda tako preneli na druge", rekao je Daniel, pa otkrio da je posumnjao na Covid-19 kada je nos počeo da mu curi. 

"Golicalo me je u grlu i sve je delovalo kao da je obična prehlada. Uradio sam test, koji je pokazao da sam pozitivan. Znam da mnogi ljudi imaju visoku temperaturu i završe u bolnici, ali ja sam imao sreće. Kod kuće primam infuziju i uzimam vitamine. Krajem nedelje treba ponovo da se testiram i nadam se dobrim rezultatima", objasnio je on, a potom dpdap da on, Ana i Lorena žive u istom stanu, ali da se on potpuno izolovao.

"Srećom i Ana i Lorena su negativne. Mi smo svi u istom stanu, ali sam ja odvojen, tako da smo propisno razdvojeni. Nemamo nikakav kontakt iako smo pod istim krovom. Ana mi sprema hranu i ostavi mi je ispred vrata", priča on i dodaje:

"Uopšte mi nije jasno kako sam dobio koronu. Skoro nigde se nisam kretao, baš zato što je Ana trudna, pa nisam želeo da rizikujemo. U poslednjih nekoliko meseci sam bio samo dva puta u restoranu, moguće je da sam od konobara pokupio virus."

Izvor: Kurir.rs Foto: RAS

Komentari / 0

Ostavite komentar