Добио "бакшиш" од 100.000 долара јер је одбио да послужи муштерију без маске!

Ленин Гутјерес (24) који ради као радник у "Старбаксу" одбио је да услужи Амбер Лин Џилс - муштерију јер није носила заштитну маску, а добио је, након што је видео снимак тог догађаја постављен на Фејсбук, готово 100.000 долара донираног "бакшиша".

Занимљивости 01.07.2020 | 15:25
Добио "бакшиш" од 100.000 долара јер је одбио да послужи муштерију без маске!

Амбер Лин Џилс из Сан Дијега поделила је на Фејсбуку пост у ком прозива конобара у Старбаксу јер је одбио да је послужи зато што није носила заштитну маску у јеку пандемије корона вируса.

Ленин Гутиеррез (24) одрађивао је своју смену када је у локал ушла жена без маске, преноси НБЦ. Гутјерес ју је упитао да ли има маску за лице, али пре него што је стигао да јој покаже правила његове компаније, према којима се од купаца захтева да носе маске, жена га је напала, а затим и снимила.

Након што је незадовољна жена поставила снимак на друштвене мреже, дошло је до обрта који сигурно није очекивала. Како даље извештава америчка телевизија, на интернету је убрзо осванула страница "ГоФундМе паге фор бариста Ленин Гутиеррез", на којој је постављен поменути снимак, а корисници су замољени да донирају бакшиш за радника "Старбакса".

На тој страници, на којој је до данас прикупљено преко 100.000 долара, такође је наведено да ће 100 одсто новца бити дато Гутјересу, како би могао да оствари свој сан и постане професионални плесач. Незадовољна муштерија "Старбакса" видео снимак је поставила на свом Фејсбуку 22. јуна.

Извор: Занимлојивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар