Dobio "bakšiš" od 100.000 dolara jer je odbio da posluži mušteriju bez maske!

Lenin Gutjeres (24) koji radi kao radnik u "Starbaksu" odbio je da usluži Amber Lin Džils - mušteriju jer nije nosila zaštitnu masku, a dobio je, nakon što je video snimak tog događaja postavljen na Fejsbuk, gotovo 100.000 dolara doniranog "bakšiša".

Zanimljivosti 01.07.2020 | 15:25
Dobio "bakšiš" od 100.000 dolara jer je odbio da posluži mušteriju bez maske!

Amber Lin Džils iz San Dijega podelila je na Fejsbuku post u kom proziva konobara u Starbaksu jer je odbio da je posluži zato što nije nosila zaštitnu masku u jeku pandemije korona virusa.

Lenin Gutierrez (24) odrađivao je svoju smenu kada je u lokal ušla žena bez maske, prenosi NBC. Gutjeres ju je upitao da li ima masku za lice, ali pre nego što je stigao da joj pokaže pravila njegove kompanije, prema kojima se od kupaca zahteva da nose maske, žena ga je napala, a zatim i snimila.

Nakon što je nezadovoljna žena postavila snimak na društvene mreže, došlo je do obrta koji sigurno nije očekivala. Kako dalje izveštava američka televizija, na internetu je ubrzo osvanula stranica "GoFundMe page for barista Lenin Gutierrez", na kojoj je postavljen pomenuti snimak, a korisnici su zamoljeni da doniraju bakšiš za radnika "Starbaksa".

Na toj stranici, na kojoj je do danas prikupljeno preko 100.000 dolara, takođe je navedeno da će 100 odsto novca biti dato Gutjeresu, kako bi mogao da ostvari svoj san i postane profesionalni plesač. Nezadovoljna mušterija "Starbaksa" video snimak je postavila na svom Fejsbuku 22. juna.

Izvor: Zanimlojivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar