Црна Гора забранила приватне свечаности и рад клубова

У целој Црној Гори забрањују се приватне свечаности свадбе, матурске и рођенданске прославе и слично, одлучено је на седници НКТ-а.

Регион 30.06.2020 | 21:12
Црна Гора забранила приватне свечаности и рад клубова

Забрањен је и рад ноћних клубова, односно барова и дискотека.

Национално координационо тело за заразне болести (НКТ) је на данашњој седници, којом је председавао председник Милутин Симовић, а којој је присуствовао председник Владе Душко Марковић, одлучило да отвори границе за улазак резидената држава чланица Европске уније без додатних услова и дало сагласност на привремене мере за територију целе Црне Горе и посебно општине Рожаје – чији је циљ даље спречавање и сузбијање ширења коронавируса, преноси РТЦГ.

(Б92) 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Скептик

30.06.2020 21:02

Наравно, окупљања у фабрикама и тржним центрима су дозвољена...

ОДГОВОРИТЕ
Name

окиМ

01.07.2020 05:41

није више исплатљиво бавити се руризмом бело вецу зараду доноси

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјера је изван свих граница

01.07.2020 06:12

Могу затворити све, али не могу затворити дусе људи, искрена срца, пробудјену православни вјеру,..., Не могу затворити молитве јер оне иду у васиону, самон Богу, не питају за дозволу неке повампирене власти, ове богохулнике, нацастиве... Не мозе се ухвати И спутати, истуци, нити сузавцем запласити, свети дух, циста дуса, вјера у своје претке, у милост мајке, у самог Бога...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.07.2020 07:29

Е мој пријатељу, док се ти надаш и молиш, ови купе кајмак за себе и праунучад. Па ти види коме је боље.

Name

За Ре

01.07.2020 08:42

Дзаба им тај И такав кајмак, саткан од лази, превара, криминала, похлепе,... свега сто особу цини свим, само не "цовјеком". Такав кајмак, или имања су проклета, јер су отета, јер су оплакана, нецасна, а све сто нема Бозији благослов је осудјено на пропаст, сто је правило изнад моци ових великих играца, доказано вијековима.

Name

Па нико не брани

01.07.2020 16:00

...људима да приватно упразњава вјеру. Шта сте се ту узлагали. Само провицирате и онда "куку, угрожени смо"???

Name

Џаба им?

01.07.2020 16:04

Мислим да је џаба молити се, а онда отићи и тражити новац и куповати за новац. Нека те вјера храни...живи испоснички на неком брду са фамилијом. Не вјерујем да би ти то ближа и даља фамилија и твоја и женина икад опростила, поготово ако имаш дјецу.

Name

ре па нико не ...

01.07.2020 22:59

А откуд теби то мисљење да је у реду забрањивати исказивање вјере у јавности???Вјера је лицна ствар сваког појединца, али не приватна.А ако је неко ових дана у фазонубкуку угрозени смо то сте онда ви у Новом Пазару. Провоцирате намјерно пијете кафе у бастамаа кафица у марту кад су свуда били затворени, ових дана не дрзите никакву дистанцу, па послије куку Србија неце да помазе.