Crna Gora zabranila privatne svečanosti i rad klubova

U celoj Crnoj Gori zabranjuju se privatne svečanosti svadbe, maturske i rođendanske proslave i slično, odlučeno je na sednici NKT-a.

Region 30.06.2020 | 21:12
Crna Gora zabranila privatne svečanosti i rad klubova

Zabranjen je i rad noćnih klubova, odnosno barova i diskoteka.

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti (NKT) je na današnjoj sednici, kojom je predsedavao predsednik Milutin Simović, a kojoj je prisustvovao predsednik Vlade Duško Marković, odlučilo da otvori granice za ulazak rezidenata država članica Evropske unije bez dodatnih uslova i dalo saglasnost na privremene mere za teritoriju cele Crne Gore i posebno opštine Rožaje – čiji je cilj dalje sprečavanje i suzbijanje širenja koronavirusa, prenosi RTCG.

(B92) 

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Skeptik

30.06.2020 21:02

Naravno, okupljanja u fabrikama i tržnim centrima su dozvoljena...

ODGOVORITE
Name

okiM

01.07.2020 05:41

nije više isplatljivo baviti se rurizmom belo vecu zaradu donosi

ODGOVORITE
Name

Vjera je izvan svih granica

01.07.2020 06:12

Mogu zatvoriti sve, ali ne mogu zatvoriti duse ljudi, iskrena srca, probudjenu pravoslavni vjeru,..., Ne mogu zatvoriti molitve jer one idu u vasionu, samon Bogu, ne pitaju za dozvolu neke povampirene vlasti, ove bogohulnike, nacastive... Ne moze se uhvati I sputati, istuci, niti suzavcem zaplasiti, sveti duh, cista dusa, vjera u svoje pretke, u milost majke, u samog Boga...

ODGOVORITE
Name

Re

01.07.2020 07:29

E moj prijatelju, dok se ti nadaš i moliš, ovi kupe kajmak za sebe i praunučad. Pa ti vidi kome je bolje.

Name

Za Re

01.07.2020 08:42

Dzaba im taj I takav kajmak, satkan od lazi, prevara, kriminala, pohlepe,... svega sto osobu cini svim, samo ne "covjekom". Takav kajmak, ili imanja su prokleta, jer su oteta, jer su oplakana, necasna, a sve sto nema Boziji blagoslov je osudjeno na propast, sto je pravilo iznad moci ovih velikih igraca, dokazano vijekovima.

Name

Pa niko ne brani

01.07.2020 16:00

...ljudima da privatno upraznjava vjeru. Šta ste se tu uzlagali. Samo provicirate i onda "kuku, ugroženi smo"???

Name

Džaba im?

01.07.2020 16:04

Mislim da je džaba moliti se, a onda otići i tražiti novac i kupovati za novac. Neka te vjera hrani...živi isposnički na nekom brdu sa familijom. Ne vjerujem da bi ti to bliža i dalja familija i tvoja i ženina ikad oprostila, pogotovo ako imaš djecu.

Name

re pa niko ne ...

01.07.2020 22:59

A otkud tebi to misljenje da je u redu zabranjivati iskazivanje vjere u javnosti???Vjera je licna stvar svakog pojedinca, ali ne privatna.A ako je neko ovih dana u fazonubkuku ugrozeni smo to ste onda vi u Novom Pazaru. Provocirate namjerno pijete kafe u bastamaa kafica u martu kad su svuda bili zatvoreni, ovih dana ne drzite nikakvu distancu, pa poslije kuku Srbija nece da pomaze.