Како Трамп разговара са свјетским лидерима

Познати новинар Царл Бернстеин открио је невјероватне детаље разговора Трампа са другим свјетским лидерима, а причу је у понедјељак објавио ЦНН.

Свијет 30.06.2020 | 20:43
Како Трамп разговара са свјетским лидерима

Славни новинар Царл Бернстеин, који је својевремено радио на откривању Wатергате скандала, објавио је невјероватне детаље садржаја позива између Доналда Трампа и других свјетских лидера. ЦНН је причу објавио у понедјељак, а Бернстеин је информације добио од извора блиских Трампу, који су му открили детаље о десетинама позива.

Бернстеинови извори тврде како се Трамп током позива са Путином редовно додворава руском предсједнику, јер му је, наводно, јако стало до његовог мишљења. Амерички предсједник наводно током позива с лидерима других земаља велики акцент ставља на властито богатство, које покушава истакнути сваком приликом. Бернстеин је открио и како Трамп воли вријеђати своје претходнике на положају предсједника и називати их "имбецилима", а да их нарочито критикује током разговора са Путином.

Његови позиви са женским поглаварима земаља нарочито су проблематични, тврди Бернстеин, па је Трамп, наводно, Ангели Меркел током позива рекао да је глупа и агресивна, а Терези Меј како је "слаба кукавица". 

Престолонасљеднику Мохаммеду бин Салману редовно се хвали о свом богатству и успјесима које је постигао као предсједник, а позиве, наводно, обавља "из ведра неба", а да никоме није познато да ће се они одвити. Са Макроном је водио нарочито жустре расправе, тврди Беринстеин, јер га је лидер Француске више пута покушао наговорити да промијени своју политику према Ирану и климатским промјенама. 

(СБ) 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Брко

30.06.2020 19:23

ЦНН извор, највеци гадови од новинара на планети...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

30.06.2020 19:53

Трампа можемо да волимо или не али то је предсједник Америке који није започео ни један рат. Који је изјавио да ср Америка повлачи из сукоба и да неће випе да будр свјетски полицајац. Можемо набрајати доста али камо среће да су и други овакви били. Данас би планета била љепше мјесто за живот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор лл

30.06.2020 20:33

У праву си скроз,нек такав остане,поз!

Name

палестина?

30.06.2020 23:23

добро јутро пријатељу, у којем свијету зивис????

Name

Ре палестина?

02.07.2020 07:33

"Досли људи радити код газде на њиви. Током доруцка пита газда ко це највеци комад хљеба. Јавља се један: 'Ја цу'. На питање ко це највецу касику јавља се исти. Ко це највеци комад меса, опет он. На поцетку рада газда пита ко це највецу мотику. Нико се не јавља а онда це ти 'дезурни кривац': 'Па јављајте се и ви људи, не могу ја све сам!'"

Name

М

01.07.2020 04:58

Ха, ха,....ЦНН, познати и угледни лажови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦНН,су

01.07.2020 18:45

Светско зло,.

ОДГОВОРИТЕ