Многи су јој окренули леђа, једино се он не одриче и жели да Роману врати на естраду!

О Романи бруји цео регион, о њој пишу и светски медији, а она жели да искористи новостечену популарност да би се вратила на естраду! У томе ће јој помоћи њен добар пријатељ, чувени композитор и текстописац Драган Брајовић Браја, који јој већ спрема повратнички албум.

Забава 30.06.2020 | 14:42
Многи су јој окренули леђа, једино се он не одриче и жели да Роману врати на естраду!

- Помоћи ћу Романи да се врати на музичку сцену, где и припада. Припремам јој албум којим ће покорити естраду! Наравно, све ћу урадити бесплатно, јер је Романа моја пријатељица и диван човек. Свако заслужује нову шансу, па и она. Засијаће опет у пуном сјају, видећете! - поручује Браја.

 

Композитор каже да ће у једној песми на њеном новом албуму описати и ситуацију у којој се тренутно налази.- Волим да пишем биографске песме у којима описујем стварне ситуације из живота певача. Тако ћу Романи урадити хит о погрешним љубавима. Нисам јој џабе говорио да је глупо женско, јер јој је избор мушкараца одувек био катастрофалан - прича Браја и додаје:

- Желим јој да се што пре врати у наше крајеве! Не треба јој да лута по Италији, Аустралији и белом свету. То јој је очигледно дошло главе. Леси, враћај се кући!

Браја се осврнуо и на колеге које су до јуче биле добре са Панићевом, а сада перу руке од ње.

- Ружно је да се одричу неког док је на коленима. Увек ћу јој бити подршка! Доста јој је њене муке, молим све који је не познају да је не осуђују! Романа потиче из дивне и поштене породице, сигурно им је тешко, не треба још да слушају и читају ружне коментаре - каже композитор.

Подсетимо, певачица је са дечком Филипом Мркајићем (40) украла податке 35 клијената банака и са њихових картица подигла укупно 14.400 евра. Она је за то кривично дело осуђена на робију, а мораће и да врати украден новац друштвено-корисним радом, односно чишћењем јавних површина, фарбањем клупа у парковима.

Извор: Еспресо.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар