Mnogi su joj okrenuli leđa, jedino se on ne odriče i želi da Romanu vrati na estradu!

O Romani bruji ceo region, o njoj pišu i svetski mediji, a ona želi da iskoristi novostečenu popularnost da bi se vratila na estradu! U tome će joj pomoći njen dobar prijatelj, čuveni kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović Braja, koji joj već sprema povratnički album.

Zabava 30.06.2020 | 14:42
Mnogi su joj okrenuli leđa, jedino se on ne odriče i želi da Romanu vrati na estradu!

- Pomoći ću Romani da se vrati na muzičku scenu, gde i pripada. Pripremam joj album kojim će pokoriti estradu! Naravno, sve ću uraditi besplatno, jer je Romana moja prijateljica i divan čovek. Svako zaslužuje novu šansu, pa i ona. Zasijaće opet u punom sjaju, videćete! - poručuje Braja.

 

Kompozitor kaže da će u jednoj pesmi na njenom novom albumu opisati i situaciju u kojoj se trenutno nalazi.- Volim da pišem biografske pesme u kojima opisujem stvarne situacije iz života pevača. Tako ću Romani uraditi hit o pogrešnim ljubavima. Nisam joj džabe govorio da je glupo žensko, jer joj je izbor muškaraca oduvek bio katastrofalan - priča Braja i dodaje:

- Želim joj da se što pre vrati u naše krajeve! Ne treba joj da luta po Italiji, Australiji i belom svetu. To joj je očigledno došlo glave. Lesi, vraćaj se kući!

Braja se osvrnuo i na kolege koje su do juče bile dobre sa Panićevom, a sada peru ruke od nje.

- Ružno je da se odriču nekog dok je na kolenima. Uvek ću joj biti podrška! Dosta joj je njene muke, molim sve koji je ne poznaju da je ne osuđuju! Romana potiče iz divne i poštene porodice, sigurno im je teško, ne treba još da slušaju i čitaju ružne komentare - kaže kompozitor.

Podsetimo, pevačica je sa dečkom Filipom Mrkajićem (40) ukrala podatke 35 klijenata banaka i sa njihovih kartica podigla ukupno 14.400 evra. Ona je za to krivično delo osuđena na robiju, a moraće i da vrati ukraden novac društveno-korisnim radom, odnosno čišćenjem javnih površina, farbanjem klupa u parkovima.

Izvor: Espreso.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar