Драгана поклонила ћерки за пунолетство скупоцени ауто!

Драгана Мирковић и Тони Бијелић прошле недеље прославили су пунолетство ћерки Мануели на крову једног луксузног хотела у Бечу.

Забава 30.06.2020 | 12:54
Драгана поклонила ћерки за пунолетство скупоцени ауто!

Том приликом, окупили су око 100 званица, а на менију се није знало чега није било - најразноврснија топла и хладна предјела, врста меса, рибе и дезерта, а поред интернационалних специјалитета, била су заступљена и она из Србије и Босне.

Поносни родитељи све су организовали ослушкујући жеље и потребе слављенице, а једино у шта њихова мезимица није била упућена јесте њен рођенданкси поклон - скупоцени четвороточкаш, преносе домаћи медији писање Света. Кључеве су јој предали после сечења торте и ватромета, а у њега била је уграђена најмодернија опрема. Иначе, овај аутомобил важи за један од најсигурнијих на свету, што је Драгани и Тонију веома битно. 

Мануела је, наводе домаћи медији, пре рођендана рекла родитељима да не жели велику прославу, какву је у мају прошле године имао њен брат Марко. Из тог разлога одустало се од свечаности у дворцу, иако је познати пар желео за ћерку гала славље. Одустали су од мегаломанске гозбе, али је и организација у елитном хотелу са менијем и програмом изгледала тако да може да парира свакој прослави у свету. Када се узме у обзир да је и Марко добио исти поклон као и Мануела, јасно је да популарна певачица и бизнисмен не раздвајају своју децу ни по чему.

Правило од ког се није одустало још од прошлог рођендана јесте да званице не објављују фотографије са прославе на друштвеним мрежама, што је већина и испоштовала.

Извор: Курир.рс Фото:Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар