Dragana poklonila ćerki za punoletstvo skupoceni auto!

Dragana Mirković i Toni Bijelić prošle nedelje proslavili su punoletstvo ćerki Manueli na krovu jednog luksuznog hotela u Beču.

Zabava 30.06.2020 | 12:54
Dragana poklonila ćerki za punoletstvo skupoceni auto!

Tom prilikom, okupili su oko 100 zvanica, a na meniju se nije znalo čega nije bilo - najraznovrsnija topla i hladna predjela, vrsta mesa, ribe i dezerta, a pored internacionalnih specijaliteta, bila su zastupljena i ona iz Srbije i Bosne.

Ponosni roditelji sve su organizovali osluškujući želje i potrebe slavljenice, a jedino u šta njihova mezimica nije bila upućena jeste njen rođendanksi poklon - skupoceni četvorotočkaš, prenose domaći mediji pisanje Sveta. Ključeve su joj predali posle sečenja torte i vatrometa, a u njega bila je ugrađena najmodernija oprema. Inače, ovaj automobil važi za jedan od najsigurnijih na svetu, što je Dragani i Toniju veoma bitno. 

Manuela je, navode domaći mediji, pre rođendana rekla roditeljima da ne želi veliku proslavu, kakvu je u maju prošle godine imao njen brat Marko. Iz tog razloga odustalo se od svečanosti u dvorcu, iako je poznati par želeo za ćerku gala slavlje. Odustali su od megalomanske gozbe, ali je i organizacija u elitnom hotelu sa menijem i programom izgledala tako da može da parira svakoj proslavi u svetu. Kada se uzme u obzir da je i Marko dobio isti poklon kao i Manuela, jasno je da popularna pevačica i biznismen ne razdvajaju svoju decu ni po čemu.

Pravilo od kog se nije odustalo još od prošlog rođendana jeste da zvanice ne objavljuju fotografije sa proslave na društvenim mrežama, što je većina i ispoštovala.

Izvor: Kurir.rs Foto:Damir Dervišagić

Komentari / 0

Ostavite komentar