Хрватска: Ускоро ублажавање мјера за грађане БиХ

Министар иностраних послова Хрватске Гордан Грлић Радман рекао је данас министру иностраних послова у Савјету министара Бисери Турковић да ће власти у Хрватској ублажити мјере за грађане БиХ.

Регион 29.06.2020 | 11:13
Хрватска: Ускоро ублажавање мјера за грађане БиХ

Радман је, након консултација са осталим колегама из Владе Хрватске, у телефонском разговору упознао Турковићеву да је постигнута сагласност да се у најскорије вријеме ублаже мјере за грађане БиХ приликом њиховог уласка и боравка у Хрватској, саопштено је из Министарства иностраних послова у Савјету министара.

Турковићева је захвалила хрватском колеги за његов лични ангажман након њихових јучерашњих контаката, те заједничкој тежњи да се евентуални неспоразуми између двије земље рјешавају у духу најбоље дипломатске праксе, а односи развијају на искреним и добросусједским принципима.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Јаффа

29.06.2020 10:59

Ако ублаже за БиХ онда ће им Словенци увести ограничење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

29.06.2020 16:02

Па забога кога они фарбају. Је ли Хрватска у ЕУ? МОГУ ЛИ ОНИ МИМО ОДЛУКЕ ЕУ ДА ДОЗВОЛЕ УЛАЗАК У ЕУ (ХРВАТСКУ) градјанима БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андриц

29.06.2020 16:38

Ови хрвати су ко нас Висковиц.Размотрице,обацава,требало би,донијеце одлуку,итд....кад це бити,урадили су то и то,донијели су одлуку такву и такву.Иста гов..

ОДГОВОРИТЕ