Hrvatska: Uskoro ublažavanje mjera za građane BiH

Ministar inostranih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman rekao je danas ministru inostranih poslova u Savjetu ministara Biseri Turković da će vlasti u Hrvatskoj ublažiti mjere za građane BiH.

Region 29.06.2020 | 11:13
Hrvatska: Uskoro ublažavanje mjera za građane BiH

Radman je, nakon konsultacija sa ostalim kolegama iz Vlade Hrvatske, u telefonskom razgovoru upoznao Turkovićevu da je postignuta saglasnost da se u najskorije vrijeme ublaže mjere za građane BiH prilikom njihovog ulaska i boravka u Hrvatskoj, saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova u Savjetu ministara.

Turkovićeva je zahvalila hrvatskom kolegi za njegov lični angažman nakon njihovih jučerašnjih kontakata, te zajedničkoj težnji da se eventualni nesporazumi između dvije zemlje rješavaju u duhu najbolje diplomatske prakse, a odnosi razvijaju na iskrenim i dobrosusjedskim principima.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Jaffa

29.06.2020 10:59

Ako ublaže za BiH onda će im Slovenci uvesti ograničenje.

ODGOVORITE
Name

Mirko

29.06.2020 16:02

Pa zaboga koga oni farbaju. Je li Hrvatska u EU? MOGU LI ONI MIMO ODLUKE EU DA DOZVOLE ULAZAK U EU (HRVATSKU) gradjanima BiH.

ODGOVORITE
Name

Andric

29.06.2020 16:38

Ovi hrvati su ko nas Viskovic.Razmotrice,obacava,trebalo bi,donijece odluku,itd....kad ce biti,uradili su to i to,donijeli su odluku takvu i takvu.Ista gov..

ODGOVORITE