Хаос на сједници у Будви: Приведено пет одборника

Пет одборника у Скупштини општине (СО) Будва - Крсто Рађеновић из Социјалистичке народне партије (СНП), те ДФ Јанко Димић, Дејан Божовић, Наташа Митровић и Дејан Божовић из Демократског фронта (ДФ) приведени су станицу полиције.

Регион 27.06.2020 | 15:58
Хаос на сједници у Будви: Приведено пет одборника

У салу СО Будва жели да уђе одборник ДФ Милан Шољага, обезбјеђење не да да уђе, јер им је речено да је забрањено.

Шеф кабинета предсједника Општине Будва Марка Царевића (ДФ) и функционер ДФ Никола Јовановић казао је да да криминална организација насилно смјењује власт а не дозвољава да Шољага уђе на сједницу. 

 

Он је казао да су одборници ДФ испрскани спрејом од стране приватног обезбјеђења.

Сједница СО Будва је прекинута и биће настављена, чим се сала провјетри од употребе бибер спреја, потврђено је "Вијестима".

У скупштинској хали раније је умало је дошло до физичког контакта између одборника Крста Рађеновића (СНП) и Милије Секуловића (ДПС).

 

Одборници Демократског фронта (ДФ) и Социјалистичке народне партије (СНП) ушли су раније на сједницу нове већине у СО Будва послије бројних перипетија са приватним обезбјеђењем на улазу у холу зграде.

"Вијестима" је потврђено да се на видео надзору сале види да да је одборник ДФ Ђорђе Вујовић употријебио бибер спреј, а да је одборник ДФ Јанко Димић два пута ударио независног одборника Стевана Џаковића у предјелу груди.

Одборник ДФ Ђорђе Вујовић је снимио кандидата за новог градоначелника Николу Дивановића унутар сале обраћајући се јавности да је доведен из Подгорице да задужи Будву за 40 милиона еура.

Убрзо је на сједницу упало и приватно обезбјеђење.

Јанко Димић (ДФ) казао је да је бачен сузавац и да су одборници истјерани.

(Вијести.ме)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Вишеград

27.06.2020 14:17

Недајте се браћо срби.Подршка Царевићу и његовим следбеницима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

27.06.2020 14:21

Чуј,приватно обезбјеђење!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неби цудило

27.06.2020 16:34

Да шохлепни папци произведу градјански рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина и правда

27.06.2020 20:40

Тако је бандит Додик дошао на власт у РС, али њему су још помогли СФОР и НАТО фашисти. Говна остају говна ма шта радили.

ОДГОВОРИТЕ