Haos na sjednici u Budvi: Privedeno pet odbornika

Pet odbornika u Skupštini opštine (SO) Budva - Krsto Rađenović iz Socijalističke narodne partije (SNP), te DF Janko Dimić, Dejan Božović, Nataša Mitrović i Dejan Božović iz Demokratskog fronta (DF) privedeni su stanicu policije.

Region 27.06.2020 | 15:58
Haos na sjednici u Budvi: Privedeno pet odbornika

U salu SO Budva želi da uđe odbornik DF Milan Šoljaga, obezbjeđenje ne da da uđe, jer im je rečeno da je zabranjeno.

Šef kabineta predsjednika Opštine Budva Marka Carevića (DF) i funkcioner DF Nikola Jovanović kazao je da da kriminalna organizacija nasilno smjenjuje vlast a ne dozvoljava da Šoljaga uđe na sjednicu. 

 

On je kazao da su odbornici DF isprskani sprejom od strane privatnog obezbjeđenja.

Sjednica SO Budva je prekinuta i biće nastavljena, čim se sala provjetri od upotrebe biber spreja, potvrđeno je "Vijestima".

U skupštinskoj hali ranije je umalo je došlo do fizičkog kontakta između odbornika Krsta Rađenovića (SNP) i Milije Sekulovića (DPS).

 

Odbornici Demokratskog fronta (DF) i Socijalističke narodne partije (SNP) ušli su ranije na sjednicu nove većine u SO Budva poslije brojnih peripetija sa privatnim obezbjeđenjem na ulazu u holu zgrade.

"Vijestima" je potvrđeno da se na video nadzoru sale vidi da da je odbornik DF Đorđe Vujović upotrijebio biber sprej, a da je odbornik DF Janko Dimić dva puta udario nezavisnog odbornika Stevana Džakovića u predjelu grudi.

Odbornik DF Đorđe Vujović je snimio kandidata za novog gradonačelnika Nikolu Divanovića unutar sale obraćajući se javnosti da je doveden iz Podgorice da zaduži Budvu za 40 miliona eura.

Ubrzo je na sjednicu upalo i privatno obezbjeđenje.

Janko Dimić (DF) kazao je da je bačen suzavac i da su odbornici istjerani.

(Vijesti.me)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Вишеград

27.06.2020 14:17

Недајте се браћо срби.Подршка Царевићу и његовим следбеницима.

ODGOVORITE
Name

Rale

27.06.2020 14:21

Čuj,privatno obezbjeđenje!

ODGOVORITE
Name

Nebi cudilo

27.06.2020 16:34

Da šohlepni papci proizvedu gradjanski rat.

ODGOVORITE
Name

Istina i pravda

27.06.2020 20:40

Tako je bandit Dodik došao na vlast u RS, ali njemu su još pomogli SFOR i NATO fašisti. Govna ostaju govna ma šta radili.

ODGOVORITE