Љуба Перућица чека резултате теста на корону!

Љуба Перућица претходне вечери открио је да је хоспитализован на Бежанији, а његова супруга Катарина Колозеус открила је све детаље његовог здравственог стања.

Забава 27.06.2020 | 12:58
Љуба Перућица чека резултате теста на корону!

"Хвала Богу боље је, температура је много мања. Битно да је у болници и да има добру негу. Није имао никакве симптоме коронавируса нити упале плућа, одједном му је било вруће. Надамо се да ће убрзо да се опорави и да се врати кући. Што се мене тиче, ја сам срећом океј и код куће сам. Плућа су ми за сада добро, радила сам и све анализе крви, тако да је добро", објаснила је она.

Подсетимо, Љуба Перућица се налази у болници на Бежанијској коси, а како је навео има упалу оба плућна крила и чека резултате теста на коронавирус.

Његова супруга огласила се претходно на инстаграму те обавестила своје пратиоце и пријатеље да се тестирају ако су били у контакту с њом.

"Драги моји, замолила бих све који су били у контакту са мном да се тестирају и да уколико примете и најмањи симптом оду код лекара. Мој супруг и ја смо тестирани на Цовид-19, и како су нам рекли, резултате ћемо добити следеће недеље. Ја сам хвала Богу добро и код куће сам, за разлику од Љубе који има упалу оба плућна крила. Апелујем на све да не чекају кашаљ, већ да с првом температуром оду на преглед", поручила је она путем друштвене мреже Инстаграм.

Извор: Курир.рс Фото:принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Црни Груја

27.06.2020 12:16

Ко су ово двоје... И коме су уопште они битни.

ОДГОВОРИТЕ