Ljuba Perućica čeka rezultate testa na koronu!

Ljuba Perućica prethodne večeri otkrio je da je hospitalizovan na Bežaniji, a njegova supruga Katarina Kolozeus otkrila je sve detalje njegovog zdravstvenog stanja.

Zabava 27.06.2020 | 12:58
Ljuba Perućica čeka rezultate testa na koronu!

"Hvala Bogu bolje je, temperatura je mnogo manja. Bitno da je u bolnici i da ima dobru negu. Nije imao nikakve simptome koronavirusa niti upale pluća, odjednom mu je bilo vruće. Nadamo se da će ubrzo da se oporavi i da se vrati kući. Što se mene tiče, ja sam srećom okej i kod kuće sam. Pluća su mi za sada dobro, radila sam i sve analize krvi, tako da je dobro", objasnila je ona.

Podsetimo, Ljuba Perućica se nalazi u bolnici na Bežanijskoj kosi, a kako je naveo ima upalu oba plućna krila i čeka rezultate testa na koronavirus.

Njegova supruga oglasila se prethodno na instagramu te obavestila svoje pratioce i prijatelje da se testiraju ako su bili u kontaktu s njom.

"Dragi moji, zamolila bih sve koji su bili u kontaktu sa mnom da se testiraju i da ukoliko primete i najmanji simptom odu kod lekara. Moj suprug i ja smo testirani na Covid-19, i kako su nam rekli, rezultate ćemo dobiti sledeće nedelje. Ja sam hvala Bogu dobro i kod kuće sam, za razliku od Ljube koji ima upalu oba plućna krila. Apelujem na sve da ne čekaju kašalj, već da s prvom temperaturom odu na pregled", poručila je ona putem društvene mreže Instagram.

Izvor: Kurir.rs Foto:printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Crni Gruja

27.06.2020 12:16

Ko su ovo dvoje... I kome su uopšte oni bitni.

ODGOVORITE