У недељу боемско вече породице Роквић

- У недељу, на Видовдан, с почетком од 21х Маринко, Никола и Марко Роквић имаће концерт на YОУБОX музичкој платформи.

Забава 27.06.2020 | 12:04
У недељу боемско вече породице Роквић

Роквићи  ће се окупити у једном дивном ресторану и заједно са својом породицом и пријатељима публици приредити интимно вече где ће евоцирати разне успомене, испричати анегдоте из детињства и поред својих и туђих највећих хитова, пјевати и пјесме са којима су почињали.

Сви YОУБОX корисници могу да очекују топле породичне приче, пјесме за душу и боемску атмосферу старог Београда.

„Позивамо све људе да буду на YОУБОXУ у недељу, 28. јуна, у 21х. Ту ће бити наши пријатељи, музичари, пјеваћемо много пјесама, биће емотивно и посебно вече за све нас и вјерујемо да ће публика заиста уживати.“

YОУБОX серија концерата се наставља и већ следеће недеље публика ће моћи да учествује у новом, потпуно неочекиваном ливе наступу.

За мање од два мјесеца YОУБОX музичка стреаминг платформа броји преко 200.000 регистрованих корисника и поново се налази на првом месту музичких апликација у региону на Апп Галлерy, Гоогле Плаy продавници и Апп Сторе-у.

Концерте је могуће пратити и без регистрације, потребно је само инсталирати апликацију која је доступна бесплатно свим Хуаwеи, Аппле и Андроид корисницима.

(БН) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Супер

27.06.2020 11:22

Само је питање колико ће бити позитивних

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корона Партy

27.06.2020 11:26

Маринко је познат јос по томе сто има проблеме са гасовима или стомачним надимањеми зато многе његове колеге не воле да путују колима са њим,има она анегдота кад су он и Љуба Алициц негде скупа наступали а Маринко прдио и говорио сваки пут'то Љубо а Љуба устане и крене и каже овај ако јос једном прне слободно реците да сам ја.

ОДГОВОРИТЕ