U nedelju boemsko veče porodice Rokvić

- U nedelju, na Vidovdan, s početkom od 21h Marinko, Nikola i Marko Rokvić imaće koncert na YOUBOX muzičkoj platformi.

Zabava 27.06.2020 | 12:04
U nedelju boemsko veče porodice Rokvić

Rokvići  će se okupiti u jednom divnom restoranu i zajedno sa svojom porodicom i prijateljima publici prirediti intimno veče gde će evocirati razne uspomene, ispričati anegdote iz detinjstva i pored svojih i tuđih najvećih hitova, pjevati i pjesme sa kojima su počinjali.

Svi YOUBOX korisnici mogu da očekuju tople porodične priče, pjesme za dušu i boemsku atmosferu starog Beograda.

„Pozivamo sve ljude da budu na YOUBOXU u nedelju, 28. juna, u 21h. Tu će biti naši prijatelji, muzičari, pjevaćemo mnogo pjesama, biće emotivno i posebno veče za sve nas i vjerujemo da će publika zaista uživati.“

YOUBOX serija koncerata se nastavlja i već sledeće nedelje publika će moći da učestvuje u novom, potpuno neočekivanom live nastupu.

Za manje od dva mjeseca YOUBOX muzička streaming platforma broji preko 200.000 registrovanih korisnika i ponovo se nalazi na prvom mestu muzičkih aplikacija u regionu na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.

Koncerte je moguće pratiti i bez registracije, potrebno je samo instalirati aplikaciju koja je dostupna besplatno svim Huawei, Apple i Android korisnicima.

(BN) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Super

27.06.2020 11:22

Samo je pitanje koliko će biti pozitivnih

ODGOVORITE
Name

Korona Party

27.06.2020 11:26

Marinko je poznat jos po tome sto ima probleme sa gasovima ili stomačnim nadimanjemi zato mnoge njegove kolege ne vole da putuju kolima sa njim,ima ona anegdota kad su on i Ljuba Alicic negde skupa nastupali a Marinko prdio i govorio svaki put'to Ljubo a Ljuba ustane i krene i kaže ovaj ako jos jednom prne slobodno recite da sam ja.

ODGOVORITE