Бањалука: Тешко повријеђен пјешак на Старчевици

У саобраћајној несрећи која се јутрос догодила у бањалучком насељу Старчевица тешко је повријеђен пјешак, сазнаје Српскаинфо.

Република Српска 27.06.2020 | 11:35
Бањалука: Тешко повријеђен пјешак на Старчевици

У питању је мушкарац старије животне доби, а идентитет се још увијек утврђује. Он се уочи несреће враћао из продавнице када га је ударио аутомобил “сеат”.

У току је увиђај, а на мјесту несреће видљиви су трагови крви и разбацане ствари.

– Ово је катастрофа, јер се сваких пар дана догоди нека несрећа. Јасно је ограничење од 40 километара на час и чак има свјетлосна сигнализација, али никога изгледа није брига – испричао је за Српскаинфо Бањалучанин који је желио остати анониман.

Додаје како је недавно један аутомобил буквално излетио са пута и завршио на боку.

Полицијски службеници ПУ Бањалука око 10 часова поступили су по пријави да се у Улици Српаких устаника догодила саобраћајна незгода у којој су учествовали особа иницијала М.В. са путницким аутомобилом марке “сеат” и пјешак који је задобио тјелесне повреде. Особа је возилом Службе хитне медицинске помоћи, превежена на УКЦ РС. Увиђај је у току. Обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

(Српскаинфо)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Др

27.06.2020 10:04

Треба поставити лежеће полицајце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ДР

27.06.2020 10:28

Једино исправно и ефикасно рјешење... Али одговор надлежних је да то није могуће из тамо неких бла, бла разлога.. С друге стране ладно се дају грађевинске дозволе за изградњу зграда из сами тротоар и наведену саобраћајницу... Упс заборавих... Бањалука град претендент за престоницу културе... Бухахахаха.

Name

Тражили смо..

27.06.2020 11:48

Каже тада госп. Тадић да не може јер ваљда не задовољава неке критеријуме...?

Name

Семафор

27.06.2020 10:45

На изградњи крузних токова перу се паре , а они ницему не слузе. Укидају се зато семафори па нека је пјесацима бог на помоци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

27.06.2020 11:16

А шта друго очекивати када је бахатост постала нормална у нашем друштву. Тачније , бахатост је резултат њихове власти а при том мислим да режим "великог баје". Гледао сам властитим очима како полицајац на мотору обилази возило које је успорило прилазећи пјешачком прелазу испред којег је , наравно , пуна линија. Да ли је неко објаснио полицајцу да је и он , са све службеним возилом , обични учесник у саобраћају и да се и на њега односе сва правила и закони везани за учеснике у саобраћају осим у случају интервенције а и за то постоје прописи?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биљана

27.06.2020 12:23

Све је управо тако како сте рекли.