Ко је вереник Романе Панић с којим је пељешила банкомате?!

Љубавни пар Романа Панић и њен изабраник Филип М. ухапшени су у Аустралији због коришћења софитицираног система којим су снимали како људи користе банкомате, а затим копирали податке и банковне картице и они су осуђени на 14 и 12 месеци затвора.

Забава 26.06.2020 | 12:37
Ко је вереник Романе Панић с којим је пељешила банкомате?!

Пар је успео да фалсификује 22 картице са којих је подигао 23.500 долара.

Романин партнер Филип М. се на суду бранио да има двоје деце. Певачица је око годину и по дана у вези с бизнисменом из Италије, а на његов предлог је недавно спаковала кофере и преселила се у ову земљу.

"Више од шест месеци Романа живи у Италији, а повремено сврати у Србију и Бања Луку, када се ужели породице и пријатеља. Срећу је пронашала у љубави с бизнисменом из Италије са којим се упознала преко пријатеља на једној вечери. Након низа размењених порука и заједничких излазака упловили су у љубавну везу, а Романа је коначно срећна и задовољна. После неколико месеци забављања, на његов предлог преселила се у Фиренцу и препустила чарима заједничког живота", открио је тада извор близак певачици који додао:

"Никада до сада није била оволико срећна, осећа се вољено и задовољно. За сад је каријеру ставила у други план, те јој је најбитније да јој на емотивном пољу цветају руже."

Извор:Курир.рс Фото:АТА имагес

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Која

26.06.2020 16:01

Срамота.Драга Романа,много си обецавала а претворила се у обицног преваранта.Да ти би хљеба без мотике.Ојадила си ко зна цији постено стецен новац.Да сам умјесто тебе у мисију рупу би се завукао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лига цампиона

26.06.2020 18:47

зивоз није куп. то је лига. на крају заврсис на свом мјесту на табели.