Ko je verenik Romane Panić s kojim je pelješila bankomate?!

Ljubavni par Romana Panić i njen izabranik Filip M. uhapšeni su u Australiji zbog korišćenja sofiticiranog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice i oni su osuđeni na 14 i 12 meseci zatvora.

Zabava 26.06.2020 | 12:37
Ko je verenik Romane Panić s kojim je pelješila bankomate?!

Par je uspeo da falsifikuje 22 kartice sa kojih je podigao 23.500 dolara.

Romanin partner Filip M. se na sudu branio da ima dvoje dece. Pevačica je oko godinu i po dana u vezi s biznismenom iz Italije, a na njegov predlog je nedavno spakovala kofere i preselila se u ovu zemlju.

"Više od šest meseci Romana živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banja Luku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašala u ljubavi s biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri. Nakon niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života", otkrio je tada izvor blizak pevačici koji dodao:

"Nikada do sada nije bila ovoliko srećna, oseća se voljeno i zadovoljno. Za sad je karijeru stavila u drugi plan, te joj je najbitnije da joj na emotivnom polju cvetaju ruže."

Izvor:Kurir.rs Foto:ATA images

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Koja

26.06.2020 16:01

Sramota.Draga Romana,mnogo si obecavala a pretvorila se u obicnog prevaranta.Da ti bi hljeba bez motike.Ojadila si ko zna ciji posteno stecen novac.Da sam umjesto tebe u misiju rupu bi se zavukao.

ODGOVORITE
Name

liga campiona

26.06.2020 18:47

zivoz nije kup. to je liga. na kraju zavrsis na svom mjestu na tabeli.