Лепа Брена истерала Сашу из куће због овог разлога!

Лепа Брена строго се придржава мера које су прописане због корона вируса, па је тако забранила и пријатељима да је посећују.

Забава 25.06.2020 | 16:41
Лепа Брена истерала Сашу из куће због овог разлога!

Наиме, певачица је наводно била веома непријатна према дугогодишњем пријатељу и сараднику, па га је истерала из куће, а како извор каже, Саша Поповић је у почетку мислио да се она шали, а када је схватио да је озбиљна, покупио се и отишао.

"Брена је велики домаћин и ако неко воли друштво, то је она. Међутим, када је сазнала да је Саша био у контакту са Жиком Јакшићем, који је иначе већ заражен корона вирусом, одмах му је рекла да се окрене и оде", каже извор, па додаје:

"Поповић се нашао у чуду јер није могао да замисли да ће то доживети баш од Брене, с којом сарађује деценијама. Она му је одмах објаснила да неће да се игра здрављем, те да се могу видети тек након две недеље или када се буде тестирао и показао јој да је негативан. Иако му није било свеједно, Саша се окренуо и отишао. Сигурно је у тренутку био љут, али је после схватио да то није ништа лично, те да је сасвим нормално да Брена на све начине покушава да заштити породицу и себе од корона вируса."

Извор: Курир.рс/Телеграф Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар