Lepa Brena isterala Sašu iz kuće zbog ovog razloga!

Lepa Brena strogo se pridržava mera koje su propisane zbog korona virusa, pa je tako zabranila i prijateljima da je posećuju.

Zabava 25.06.2020 | 16:41
Lepa Brena isterala Sašu iz kuće zbog ovog razloga!

Naime, pevačica je navodno bila veoma neprijatna prema dugogodišnjem prijatelju i saradniku, pa ga je isterala iz kuće, a kako izvor kaže, Saša Popović je u početku mislio da se ona šali, a kada je shvatio da je ozbiljna, pokupio se i otišao.

"Brena je veliki domaćin i ako neko voli društvo, to je ona. Međutim, kada je saznala da je Saša bio u kontaktu sa Žikom Jakšićem, koji je inače već zaražen korona virusom, odmah mu je rekla da se okrene i ode", kaže izvor, pa dodaje:

"Popović se našao u čudu jer nije mogao da zamisli da će to doživeti baš od Brene, s kojom sarađuje decenijama. Ona mu je odmah objasnila da neće da se igra zdravljem, te da se mogu videti tek nakon dve nedelje ili kada se bude testirao i pokazao joj da je negativan. Iako mu nije bilo svejedno, Saša se okrenuo i otišao. Sigurno je u trenutku bio ljut, ali je posle shvatio da to nije ništa lično, te da je sasvim normalno da Brena na sve načine pokušava da zaštiti porodicu i sebe od korona virusa."

Izvor: Kurir.rs/Telegraf Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar