Џиновићу пропала кафана у Паризу његовом кривицом!

Харис Џиновић својевремено је држао кафану у престоници Француске, међутим то је, како је сам признао, била лоша одлука.

Забава 25.06.2020 | 15:03
Џиновићу пропала кафана у Паризу његовом кривицом!

Пјевач је објаснио како се на крају кафана у Паризу затворила.

"У Паризу сам остао 12 година, пријатељ и ја смо купили кафану да би пили и да нас послије не би тјерали конобари када је фајронт. Никада нисам мислио нити имао намеру да микрофон замијеним тањиром. Али да имамо кафану у којој ћемо пити до када хоћемо и да ми себи направимо фајронт.

Имали смо тада могућности, па смо је могли приуштити себи. Није била аман заман скупа. Радила је фино, али ја сам највећи кривац што није остала од данас или остала дуже до три године. Зато што сам био најбољи гост ту. Како год дође неко рекао сам "рачун мени", "ово иде на мене", "овај не мора платити" и све тако у круг.

И на крају када дође дан питам колико смо зарадили, а он каже шефе имамо само за набавку. Тако да смо морали продати ту кафану и то је ера о кафани", рекао је Харис једном приликом у емисији "Балканском улицом", да би се након искуства са животом у Француској вратио на наше просторе.

(Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Баш

25.06.2020 13:20

Баш ми га је жао.Имо је значи пара да теферичи у граду свјетлости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

25.06.2020 13:37

Ово је баш добро илустровано како наши људи са душом не знају са фукаром, а гарант је 90%тих што су се гребали код њега исто са ових простора.

ОДГОВОРИТЕ