Džinoviću propala kafana u Parizu njegovom krivicom!

Haris Džinović svojevremeno je držao kafanu u prestonici Francuske, međutim to je, kako je sam priznao, bila loša odluka.

Zabava 25.06.2020 | 15:03
Džinoviću propala kafana u Parizu njegovom krivicom!

Pjevač je objasnio kako se na kraju kafana u Parizu zatvorila.

"U Parizu sam ostao 12 godina, prijatelj i ja smo kupili kafanu da bi pili i da nas poslije ne bi tjerali konobari kada je fajront. Nikada nisam mislio niti imao nameru da mikrofon zamijenim tanjirom. Ali da imamo kafanu u kojoj ćemo piti do kada hoćemo i da mi sebi napravimo fajront.

Imali smo tada mogućnosti, pa smo je mogli priuštiti sebi. Nije bila aman zaman skupa. Radila je fino, ali ja sam najveći krivac što nije ostala od danas ili ostala duže do tri godine. Zato što sam bio najbolji gost tu. Kako god dođe neko rekao sam "račun meni", "ovo ide na mene", "ovaj ne mora platiti" i sve tako u krug.

I na kraju kada dođe dan pitam koliko smo zaradili, a on kaže šefe imamo samo za nabavku. Tako da smo morali prodati tu kafanu i to je era o kafani", rekao je Haris jednom prilikom u emisiji "Balkanskom ulicom", da bi se nakon iskustva sa životom u Francuskoj vratio na naše prostore.

(Kurir.rs Foto: Damir Dervišagić) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Baš

25.06.2020 13:20

Baš mi ga je žao.Imo je znači para da teferiči u gradu svjetlosti.

ODGOVORITE
Name

Boki

25.06.2020 13:37

Ovo je baš dobro ilustrovano kako naši ljudi sa dušom ne znaju sa fukarom, a garant je 90%tih što su se grebali kod njega isto sa ovih prostora.

ODGOVORITE