Марина Туцаковић шокирана поступком Романе, као и многе њене колеге!

Романа Панић и њен партнер Филип Мркајић ухапшени су у Аустралији због коришћења система којим су снимали како људи користе банкомате, а затим копирали податке и банковне картице.

Забава 25.06.2020 | 13:31
Марина Туцаковић шокирана поступком Романе, као и многе њене колеге!

Певачица и агент за некретнине осуђени су на 12 и 14 месеци затвора, али ће након три месеца иза решетака бити пуштени на условну слободу. 

Романине колеге из јавног света изненађене су овим њеним поступком, а једна од њих је и Марина Туцаковић. Њој смо ми саопштили ове непријатне вести,која је била згранута када је чула. 

"Ау! Ја сам шокирана! Што је то урадила?" - шокирана је била Марина, а потом открила када се последњи пут чула са Панићевом. 

- Није ваљда да није имала новца? Заиста сам непријатно изненађена од ње. Нисмо се чуле сигурно годину дана, али никада не бих рекла да је спремна да уради тако нешто. Иначе, никада се није жалила да је у проблемима финансијским, нити ме је контактирала док је била тамо - каже Туцаковићева. 

"Јако ми је жао не верујем у то, то не личи на њу. Ја Роману не знам много, али онолико колико је знам драга је девојка и колегиница и жао ми је ако је то тачно уопште", изјавила је Неда о хапшењу своје колегинице за "Блиц", па истакла да нису у контакту.

Иван Гавриловић сматра да Романа Панић себи никако није смела да дозволи то да од једног естрадног уметника постане преварант.

Певач каже да нема оправдање за колегиницу и осуђује то што је пљачкла банкомате у Аустралији. 

- Не могу да верујем шта је жена себи дозволила. Брука невиђена. Брука и срамота. Ето, одеш у једну тако уређену земљу и себи дозволиш да будеш такав преварант. Сада ће овде колеге као да је подрже и да јој кажу кад је виде: "Што ниси покарала још, а овамо иза леђа има да је опљују". Не знам шта човека може да доведе у ту ситуацију да то уради, али то вам је оно као хоће сви лагодан живот на муфте. Е, па не може. Нема нигде леба без мотике. Могла је поштено да ради у Аустралији и да ужива. Та земља је најбоља за поштен рад, ја сам био два пута и видео сам. Тамо нема социјалних проблема и социјалних случајева, што значи да је она свесно урадила то што је урадила. Мени је ње жао као човека, али нема оправдања, нити такав чин желим да подржим. 

Извор: Курир.рс/Блиц Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар