Marina Tucaković šokirana postupkom Romane, kao i mnoge njene kolege!

Romana Panić i njen partner Filip Mrkajić uhapšeni su u Australiji zbog korišćenja sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice.

Zabava 25.06.2020 | 13:31
Marina Tucaković šokirana postupkom Romane, kao i mnoge njene kolege!

Pevačica i agent za nekretnine osuđeni su na 12 i 14 meseci zatvora, ali će nakon tri meseca iza rešetaka biti pušteni na uslovnu slobodu. 

Romanine kolege iz javnog sveta iznenađene su ovim njenim postupkom, a jedna od njih je i Marina Tucaković. Njoj smo mi saopštili ove neprijatne vesti,koja je bila zgranuta kada je čula. 

"Au! Ja sam šokirana! Što je to uradila?" - šokirana je bila Marina, a potom otkrila kada se poslednji put čula sa Panićevom. 

- Nije valjda da nije imala novca? Zaista sam neprijatno iznenađena od nje. Nismo se čule sigurno godinu dana, ali nikada ne bih rekla da je spremna da uradi tako nešto. Inače, nikada se nije žalila da je u problemima finansijskim, niti me je kontaktirala dok je bila tamo - kaže Tucakovićeva. 

"Jako mi je žao ne verujem u to, to ne liči na nju. Ja Romanu ne znam mnogo, ali onoliko koliko je znam draga je devojka i koleginica i žao mi je ako je to tačno uopšte", izjavila je Neda o hapšenju svoje koleginice za "Blic", pa istakla da nisu u kontaktu.

Ivan Gavrilović smatra da Romana Panić sebi nikako nije smela da dozvoli to da od jednog estradnog umetnika postane prevarant.

Pevač kaže da nema opravdanje za koleginicu i osuđuje to što je pljačkla bankomate u Australiji. 

- Ne mogu da verujem šta je žena sebi dozvolila. Bruka neviđena. Bruka i sramota. Eto, odeš u jednu tako uređenu zemlju i sebi dozvoliš da budeš takav prevarant. Sada će ovde kolege kao da je podrže i da joj kažu kad je vide: "Što nisi pokarala još, a ovamo iza leđa ima da je opljuju". Ne znam šta čoveka može da dovede u tu situaciju da to uradi, ali to vam je ono kao hoće svi lagodan život na mufte. E, pa ne može. Nema nigde leba bez motike. Mogla je pošteno da radi u Australiji i da uživa. Ta zemlja je najbolja za pošten rad, ja sam bio dva puta i video sam. Tamo nema socijalnih problema i socijalnih slučajeva, što znači da je ona svesno uradila to što je uradila. Meni je nje žao kao čoveka, ali nema opravdanja, niti takav čin želim da podržim. 

Izvor: Kurir.rs/Blic Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar