У Парламенту РС данас дан за гласање

Сједница Народне скупштине Републике Српске (НСРС) биће настављена данас када ће се гласати о разматраним тачкама дводневног засједања.

Република Српска 25.06.2020 | 08:37
У Парламенту РС данас дан за гласање

Посланици су синоћ водили расправу о предложеном закону о лијечењу неплодности поступцима биомедицински потпомогнуте оплодње.

Министар здравља и социјалне заштите Ален Шеранић нагласио је да ће усвајањем овог закона бити онемогућене злоупотребе, односно обезбијеђена сигурна и квалитетна заштита права из те области брачних и ванбрачних супружника.

Расправљано је и о предложеном закону о заштити менталног здравља.

Посланици су на овој редовној сједници размотрили приједлоге закона о високом образовању, обезбјеђивању квалитета у високом образовању те остваривању права на бесплатну правну помоћ у РС.

У Народној скупштини у уторак је по хитном поступку расправљано о тексту Декларације о заштити права Српске православне цркве на слободно исповиједање вјере и права на њену имовину у Црној Гори, коју су предложили владајући посланички клубови, предвођени СНСД-ом.

Током овог скупштинског засједања завршена је и расправа о предложеном закону о електричној енергији.

(БН) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Скептик

25.06.2020 06:56

У скупштинској сали је повећана опасност од избијања пожара због сталног присуства велике количине млаћене празне сламе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Име

25.06.2020 07:36

Шта је за деклерацију о скакавцима на Мадагаскару

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андриц

25.06.2020 19:28

Браво за коментар.Бас тако...

Name

комсија

25.06.2020 08:19

Све то звуци паметно али од тога нема ниста јер коце смјенити половину професора и са ким их замјенити јер они су дјаци од них.Тако је са свим јер вазно да ја имам добро мјесто и да имам заститу од некога из владе јер они су све могуци. Итд итд.

ОДГОВОРИТЕ