Том Круз годинама није видео своју ћерку, она пронашла писма која су је сломила!

Том Круз и Кејти Холмс у браку су добили ћерку Сури, која је скоро изгубила контакт са оцем. Сури није могла да задржи сузе када је пронашла очева интимна писма која је писао њеној мајци.

Забава 24.06.2020 | 21:55
Том Круз годинама није видео своју ћерку, она пронашла  писма која су је сломила!

Кејтин адвокат задржао је писма након развода јер је мислио да би могла бити од користи једног дана. С тим се сложила и глумица, чија је идеја била да покаже писма Сури када мало порасте. Чини се да је тај тренутак дошао пре него што је планирала.

Девојчица је писма пронашла у кући баке и деде, тачније у "Томовој временској капсули", односно тајном скровишту у ком их је њена мајка сакрила.

"Био је то емотиван тренутак и за Кејти и за Сури. Кејти је планирала да покаже Сури нека од писама једног дана, али у преправљеној верзији. Није била спремна на бројна питања", рекао је извор.

"Када је прочитала писма, Суре је поновно показала интерес да се сусретне с оцем. Жели да зна више о њему. Након развода није се превише виђао с њом", додао је.

Подсетимо, Том Цруз члан је Сајентолошке цркве, а због уверења удаљио се од ћерке и бивше супруге. Неки страни медији тврде да девојчица жели да проведе лето с оцем и похађа сајентолошки камп, али то није потврђено.

Извор: Курир.рс/ЕнтертаинментТимес  Фото: Профимедиа

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар