Tom Kruz godinama nije video svoju ćerku, ona pronašla pisma koja su je slomila!

Tom Kruz i Kejti Holms u braku su dobili ćerku Suri, koja je skoro izgubila kontakt sa ocem. Suri nije mogla da zadrži suze kada je pronašla očeva intimna pisma koja je pisao njenoj majci.

Zabava 24.06.2020 | 21:55
Tom Kruz godinama nije video svoju ćerku, ona pronašla  pisma koja su je slomila!

Kejtin advokat zadržao je pisma nakon razvoda jer je mislio da bi mogla biti od koristi jednog dana. S tim se složila i glumica, čija je ideja bila da pokaže pisma Suri kada malo poraste. Čini se da je taj trenutak došao pre nego što je planirala.

Devojčica je pisma pronašla u kući bake i dede, tačnije u "Tomovoj vremenskoj kapsuli", odnosno tajnom skrovištu u kom ih je njena majka sakrila.

"Bio je to emotivan trenutak i za Kejti i za Suri. Kejti je planirala da pokaže Suri neka od pisama jednog dana, ali u prepravljenoj verziji. Nije bila spremna na brojna pitanja", rekao je izvor.

"Kada je pročitala pisma, Sure je ponovno pokazala interes da se susretne s ocem. Želi da zna više o njemu. Nakon razvoda nije se previše viđao s njom", dodao je.

Podsetimo, Tom Cruz član je Sajentološke crkve, a zbog uverenja udaljio se od ćerke i bivše supruge. Neki strani mediji tvrde da devojčica želi da provede leto s ocem i pohađa sajentološki kamp, ali to nije potvrđeno.

Izvor: Kurir.rs/EntertainmentTimes  Foto: Profimedia

 

 

Komentari / 0

Ostavite komentar