Биковић купио стан на Дорћолу! (ФОТО)

Последњих неколико година Милош Биковић један је од најуспешнијих наших глумаца, што је резултат и његове веома велике посвећености послу. Од бројних снимања није стизао да се толико посвети приватном животу, за шта је коначно дошао тренутак.

Забава 24.06.2020 | 19:43
Биковић купио стан на Дорћолу! (ФОТО)

Наиме, Курир Старс сазнаје да Биковић купује стан у Београду. Глумца је  фото-репортер прошле недеље усликао како обилази свој будући кров над главом у изградњи, у оквиру елитног насеља подно Калемегдана на Дорћолу.

Запослени на грађевини открили су нам да је глумац за себе изабрао некретнину од око 60 квадратних метара и да ће радови бити завршени до краја године. Милош ће засад, како сазнајемо од његових пријатеља, живети сам у њему, а ускоро планира да крене у куповину намештаја и декорације којом ће оплеменити простор.

Милош је годинама живео као подстанар у разним деловима нашег главног града, а такође због природе посла живео је и у Москви, као и у Санкт Петербургу, али ова новоградња у старом делу града, са погледом на Дунав и кеј, највише му се допала.

Тим поводом покушали смо да контактирамо с Милошем,пише Курир али он није одговарао на  позиве. Иначе, Биковић је у једном интервјуу испричао да је од првог хонорара у Русији обезбедио кров над главом својој мајци.

- Купио сам јој стан. Њој поклони нису толико важни, али целог живота је била подстанар. Одрастао сам на Карабурми, а често смо се селили јер нисмо имали свој стан. Моја породица је била породица земљорадника која је генерацијама стицала, а након Другог светског рата, због национализације, све смо изгубили. И мој отац је био директор велике аустријске фирме и зарађивао доста новца, али ја нисам осетио тај лагодан живот. Мене је дочекао свет са кризом, ратом, инфлацијом... - открио је глумац, којем је глумачки таленат и то што је веома вредан донело могућност да живот промени из корена.  

Извор: Курир.рс Фото: Тамара Трјаковић

Коментари / 0

Оставите коментар