Biković kupio stan na Dorćolu! (FOTO)

Poslednjih nekoliko godina Miloš Biković jedan je od najuspešnijih naših glumaca, što je rezultat i njegove veoma velike posvećenosti poslu. Od brojnih snimanja nije stizao da se toliko posveti privatnom životu, za šta je konačno došao trenutak.

Zabava 24.06.2020 | 19:43
Biković kupio stan na Dorćolu! (FOTO)

Naime, Kurir Stars saznaje da Biković kupuje stan u Beogradu. Glumca je  foto-reporter prošle nedelje uslikao kako obilazi svoj budući krov nad glavom u izgradnji, u okviru elitnog naselja podno Kalemegdana na Dorćolu.

Zaposleni na građevini otkrili su nam da je glumac za sebe izabrao nekretninu od oko 60 kvadratnih metara i da će radovi biti završeni do kraja godine. Miloš će zasad, kako saznajemo od njegovih prijatelja, živeti sam u njemu, a uskoro planira da krene u kupovinu nameštaja i dekoracije kojom će oplemeniti prostor.

Miloš je godinama živeo kao podstanar u raznim delovima našeg glavnog grada, a takođe zbog prirode posla živeo je i u Moskvi, kao i u Sankt Peterburgu, ali ova novogradnja u starom delu grada, sa pogledom na Dunav i kej, najviše mu se dopala.

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Milošem,piše Kurir ali on nije odgovarao na  pozive. Inače, Biković je u jednom intervjuu ispričao da je od prvog honorara u Rusiji obezbedio krov nad glavom svojoj majci.

- Kupio sam joj stan. Njoj pokloni nisu toliko važni, ali celog života je bila podstanar. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je bila porodica zemljoradnika koja je generacijama sticala, a nakon Drugog svetskog rata, zbog nacionalizacije, sve smo izgubili. I moj otac je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Mene je dočekao svet sa krizom, ratom, inflacijom... - otkrio je glumac, kojem je glumački talenat i to što je veoma vredan donelo mogućnost da život promeni iz korena.  

Izvor: Kurir.rs Foto: Tamara Trjaković

Komentari / 0

Ostavite komentar