ФК "Звијезда 09" почела припреме за сезону 2020/21

Фудбалери ФК “Звијезда 09” званично су почели припреме за наредну такмичарску сезону 2020-2021. Напомињу да спремно отпочињу љетне припреме са новим шефом Стручног штаба Зумбулом Махалбашићем. Поред тога, било је ријечи и о приједлогу за проширење Премијер лиге БиХ.

Спорт 24.06.2020 | 18:40
ФК "Звијезда 09" почела припреме за сезону 2020/21

Почетак припрема за наредну сезону ФК “Звијезда 09” почео је уз новог тренера. Управни одбор именовао је Зумбула Махалбашића за шефа Стручног штаба који ће водити екипу.

“Оно што ја могу обећати, а да не буде свакодневна флоскула јесте добар рад, дисциплина и надам се да ћемо ми као тим напредовати невезано у којој лиги ћемо играти”, рекао је Зумбул Махалбашић, новоименовани тренер ФК “Звијезда 09”.

Фудбалски клуб “Звијезда 09”, као посљедица одлуке Фудбалског савеза БиХ да се прекине БХТ Премијер лига, испао је из овог елитног ранга.

“Ми смо још увијек у неизвјесности. Надали смо се и очекивали да ће то раније да се ријеши, па да знамо на чему смо. Мало смо закаснили са припремама у односу на друге екипе, али са оправдањем да ће Фудбалски савез БиХ донијети коначну одлуку. То је требало да се деси јуче, иако су познати разлози због чега се пролонгирала сједница, она ће се у наредних пар дана морати одржати”, истакао је предсједник ФК “Звијезда 09” Борис Станишић.

“Ми смо спремни и за А и за Б варијанту. И да се овај процес настави даље и да наставимо да се такмичимо у Премијер лиги, конкретније ћемо се огласити оног момента када Фудбалски савез БиХ донесе одлуку”, додаје  Александар Вуковић, члан Извршног одбора ФК “Звијезда 09”.

У наредној сезони радиће се на маркетинг стратегији, са фокусом на презентацију бренда “Звијезда 09” и са посебним акцентом на академију. Рјешаваће се питање инфраструктурних пројеката у виду рефлектора и освјетљења на стадиону у Угљевику. Извршни одбор клуба преговарао је са стратешким партнерима, као и са спонзорима клуба, тако да је клуб “Звијезда 09” обезбиједио одличне услове за рад. 

 

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар