Станковић жустро одговорио на нападе на Ђоковића!

Легенда српског фудбала и шеф стручног штаба Црвене звезде једна је од познатих личности који би такође могао да има позитиван тест на Ковид-19 с обзиром на чињеницу да у свом тиму има неколико заражених фудбалера и да је недавно присуствовао отварању тениског турнира „Адриа Тоур“.

Спорт 24.06.2020 | 16:03
Станковић жустро одговорио на нападе на Ђоковића!

Ипак, околности су сасвим другачије.

- Немам Корону. Тестирао сам се у Београду пре пар дана и све је у реду. Мене је прескочила. Тест ми је негативан – каже Станковић.

Прослављени српки ас последњих дана прати светска и домаћа дешавања на тему Ковид-19 и одмах у први план истиче медијску пажњу која је њему највише засметала.

- Видим последњих дана да се подигла велика прашина око мог пријатеља, брата, Новака Ђоковића и чињенице да се на његовом „Адриа Туру“ појавио вирус Цовид-19. Пре свега хоћу да и овим путем свима који су позитивни пожелим успешан опоравак и да све продје без компликација. Сигуран сам да ће сви из овога изаћи без већих тескоба.

Шеф струке Црвене звезде истиче да му смета негативна енергија која је последњих дана усмерена на најбољег тенисера света.

- Као да су сви заборавили ко је и какав је човек и хуманиста Новак Ђоковић. Колико иза себе има добрих дела, хуманитарних активности и велике емпатије. На страну сада какав је тенисер, а најбољи је икада. Хајде да само мало застанемо у овом увредљивом критиковању и размислимо да говоримо о човеку који више мисли на друге него на себе, и то ради већ деценијама. И „Адриа Тур“ је организовао из хуманих разлога. Како би помогао тенисерима који свих ових месеци немају такмичарске мечеве и немају могућност да зараде. Сам је рекао да је лоше проценио, подигао је руку, признао, зашто се сада велики број људи и медија утркује у „провлачењу коз блато“ – у даху је рекао Станковић и наставио:

- Е, зато ја желим да кажем „Ноле уз тебе сам, слику о теби не може да промени једна погрешна процена јер на другом делу ваге је хиљаде плусева и тоне људскости“. За мене лично је увек био пријатељ који је ту кад ми треба, мојим суградјанима у Италији је баш током Короне помогао немерљиво, о помоћи Србији и раду његов Фондације нећу ни да причам. Деца имају осмех због њега и неће га покварити потреба појединаца да сада искористе ситуацију и Новака представе као неодговорног и себичног. Никада то није био, нити ће.

Станковић за крај истиче да је за њега ситуација јасна.

- Много је више нас који ценимо Новака и знамо да се више од свих нервира што је до свега овога дошло, него оних који ову ситуацију користе како би га спустили са пиједестала. Мораће, мој брат, да опет на терену покаже где је и ко је. Сигуран сам да ће то и урадити чим се настави тениска сезона.

(Блиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ГЛУПОСТИ

24.06.2020 14:15

ПРВО КУПИ ДИПЛОМУ. НЕК ЈЕ ХУМАНИСТА. СТА ТО ИМА С ПИСТОВАЊЕМ ПРАВИЛА. БАЛКАНСКЕ ГЛУПОСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоооој

24.06.2020 14:21

Пистовањем?

Name

Ре

24.06.2020 14:21

А мало да завршиш школу бар основну идиоте.

Name

Лазар

24.06.2020 15:28

Ста си хтио реци молим те. Ако си благо ретардиран извини разумијем те

Name

Жељко

25.06.2020 05:50

Немам ништа додати на текст, који је објавио Дејан Станковић. Све је у праву. Али не могу да не прокоментаришем, господина под псеудонимом ,,Глупости", што се прави прави паметан и помиње диплому. Једно је сигурно, псеудоним би му пристајао и уз презиме, и он сигурно нема диплому.