Дара проговорила о сиромаштву: Дешавало се да једем хлеб и маст!

Дара Бубамара данас је једна од најтраженијих и најплаћенијих звезда, али није увек било тако. Она је у детињству и раној младости у много чему оскудевала, а њени родитељи нису могли баш све да јој приуште.

Забава 24.06.2020 | 13:19
Дара проговорила о сиромаштву: Дешавало се да једем хлеб и маст!

- Успела сам јер сам морала да се борим, ништа ми није дато на тацни. У животу сам зарадила више од милион евра, а некад нисам имала ни за основне ствари. Сећам да сам тати говорила да ми купи хаљину или ципеле, а он би ми рекао: "Не може, немам сада паре, даћу ти кад примим плату." Данашња деца су тотално другачија, морају да имају све и одмах. Нисмо јели по ресторанима као данас, већ код куће, мама је стално кувала. Дешавало се да једемо хлеб и маст. Током школског одмора ишла сам кући да једем, јер нису увек имали да ми дају џепарац. Али захвална сам им на свему што су учинили за мене. Зато сам стан у ком тата живи откупила од његове фирме и реновирала га - рекла је Дара.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Драги моји, једва ц̌екам да поново направимо незаборавно вец̌е у Новом Саду, бас̌ сам се уз̌елела вас̌е енергије! Видимо се на сплаву Два галеба 13. јуна ???а 12 јун.Ривер/Београд

Објава коју дели Дара Бубамара (@дарабубамара_оффициал) дана

Она је открила да се увек радије дружила са дечацима, али и да је била веома популарна у школи, иако, како каже, није била најлепша.

- Играли смо се Немаца и партизана. Умела сам да ударим неког дечака, па да побегнем, али они мене никад нису ударали јер су ме волели. Увек сам била главна - навела је певачица и додала:

- У школи је било много лепших девојчица од мене, али су ме дечаци највише волели због харизме и енергије. Већ у вртићу имала сам симпатију, а први пут сам се пољубила у шестом разреду. Заљубљиве сам природе, па је један дан био актуелан Дарко, други Давор, трећи Марко. Нисам патила, увек ми је било занимљиво - открила је Бубамара.

Извор: Ало.рс/Информер Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Директ

25.06.2020 04:41

А сад и изгледа тако.

ОДГОВОРИТЕ