Искључење струје за 4.200 потрошача у Бијељини

У Бијељини ће данас доћи до искључења електричне енергије за 4.200 потрошача због радова на енеретским постројењима, најављено је из дистрибутивног предузећа "Електро-Бијељина".

Република Српска 24.06.2020 | 08:27
Искључење струје за 4.200 потрошача у Бијељини

Од 8.00 до 16.00 часова без електричне енергије биће 1.300 потрошача у дијеловима насеља Крушик и Калтиновача и у улицама Кулина бана, Марка Миљанова, Јурија Гагарина, Пантелинска, као и припадајућим улицама.

У истом периду без струје ће бити 2.900 потрошача који се снабдијевају са далековода "Доња Чађавица", "Обарска", "Црњелово" и "Доњи Драгаљевац".

У саопштењу се наводи да ће радници "Електропреноса БиХ" изводити радове у трафостаници "Бијељина један", а "Електро-Бијељина" ће искористити тај застој и извршити годишњи ремонт далековода "Циглана" и "Јања стара".

На далеководу "Шећерана" радници "Електро-Бијељине" прилагодиће програм активности и изводити радове на годишњем ремонту трафостанице "Чађавица".

Из "Електро-Бијељине" истичу да су најављени радови неопходни за поузданост система и квалитет испоруке електричне енергије.

(Срна) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МИКАН

24.06.2020 10:36

Чисто иживљавање над грађанима, да им се покаже ко држи прс' на дугмету за искључивање живота. Свака баба већ зна да се преусмеравање може урадити за 5-10 минута. А за то што се ради баш у ударно радно време, указује да ће привредници наје*ати ако се не наместе газда мићи.

ОДГОВОРИТЕ