Isključenje struje za 4.200 potrošača u Bijeljini

U Bijeljini će danas doći do isključenja električne energije za 4.200 potrošača zbog radova na eneretskim postrojenjima, najavljeno je iz distributivnog preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Republika Srpska 24.06.2020 | 08:27
Isključenje struje za 4.200 potrošača u Bijeljini

Od 8.00 do 16.00 časova bez električne energije biće 1.300 potrošača u dijelovima naselja Кrušik i Кaltinovača i u ulicama Кulina bana, Marka Miljanova, Jurija Gagarina, Pantelinska, kao i pripadajućim ulicama.

U istom peridu bez struje će biti 2.900 potrošača koji se snabdijevaju sa dalekovoda "Donja Čađavica", "Obarska", "Crnjelovo" i "Donji Dragaljevac".

U saopštenju se navodi da će radnici "Elektroprenosa BiH" izvoditi radove u trafostanici "Bijeljina jedan", a "Elektro-Bijeljina" će iskoristiti taj zastoj i izvršiti godišnji remont dalekovoda "Ciglana" i "Janja stara".

Na dalekovodu "Šećerana" radnici "Elektro-Bijeljine" prilagodiće program aktivnosti i izvoditi radove na godišnjem remontu trafostanice "Čađavica".

Iz "Elektro-Bijeljine" ističu da su najavljeni radovi neophodni za pouzdanost sistema i kvalitet isporuke električne energije.

(Srna) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MIKAN

24.06.2020 10:36

Čisto iživljavanje nad građanima, da im se pokaže ko drži prs' na dugmetu za isključivanje života. Svaka baba već zna da se preusmeravanje može uraditi za 5-10 minuta. A za to što se radi baš u udarno radno vreme, ukazuje da će privrednici naje*ati ako se ne nameste gazda mići.

ODGOVORITE