Држављанин БиХ ухапшен због шверца људи са Косова

Припадници Јединице граничне полиције Дољани ухапсили су држављанина БиХ чији су иницијали Ј.Џ. (45) након што је откривен у кријумчарењу четири особе са подручја самопроглашеног Косова.

Босна и Херцеговина 23.06.2020 | 16:18
Држављанин БиХ ухапшен због шверца људи са Косова

Кријумчарење је откривено јуче током надзора границе на подручју Љубушког, гдје су службеници ове јединице у аутомобилу “волво” пронашли особе са подручја Косова, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Према наредби тужиоца Тужилаштва БиХ, због постојања основа сумње да је починио кривично дјело кријумчарење особа, против Ј.Џ. овој институцији биће достављен извјештај о кривичном дјелу, док су возило и други доказни материјали привремено одузети. 

Службеници Јединице граничне полицје Зворник ухапсили су у недјељу, 21. јуна, држављанина БиХ чији су иницијали П.Ш. (49) јер је утврђено да је за њим Министарство унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево расписало потрагу због кривичног дјела кривотворење исправе.

Ухапшени П.Ш. је контролисан при изласку из БиХ на Граничном прелазу Шепак и предат је службеницима МУП-а Кантона Сарајево.

Истога дана, приликом уласка у БиХ на прелазу Брод ухапшен је држављанин БиХ Ф.М. (38) пошто је провјерама утврђено да га потражује Општински суд у Тузли због кривичног дјела тешка крађа.

На Међународном аеродрому Тузла, на лету за Франкфурт, у суботу, 20. јуна, ухапшен је држављанин БиХ чији су иницијали Е.Ч. (36) пошто је граничним провјерама установљено да је за њим тузланско Кантонално тужилаштво расписало потрагу због кривичног дјела посједовање и омогућавање уживања дроге.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Игор

23.06.2020 15:16

Новак је веома добар и увијезбан тенисер. Он није неки мозак као сто у неки га престављају као реинкарнацу Тесле. Новак је мултимилионер и њему мање висе ниста неце бити, здрав је и млад, оно сто се показало је да назалост нема спортих и културних десавања док се не стане у крај корони. А сто се тице вакцине, овај са поцетка је промасио, дјеловање вакцине бит це ограницено на 6 мјесеци, те це се морати примати нова да би се одрзао имунитет. А цхиповање, то је лаз, највеци цип који имате је мобилни телефон, а остало, несто велицине пола милиметра не мозе да саље сигнал и нема батерију да ради неограницено... тако да циповање је лаз, телефон је вас цхип који сви прислускују цак кад је и угасен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.06.2020 16:30

Одлутао си...

Name

КОНТРАВЕЗНИ БИЗНИСМЕН

23.06.2020 16:37

О чему ти....????