У Зворнику још седам особа заражено короном

На подручју града Зворника потврђен је вирус корона код још седам особа, чиме је укупно заражено 51 лице, саопштено је данас из Градског штаба за ванредне ситуације.

Република Српска 23.06.2020 | 10:16
У Зворнику још седам особа заражено короном

Резултати се очекују за још четири особе.

Хигијенско-епидемиолошка служба Дома здравља Зворник укупно је тестирала 768 особа.

У ковид одјељењу Опште болнице у Зворнику смјештено је пет пацијената од којих су три позитивна на вирус корона.

Након што су три пацијента јуче пребачена у карантин у Бијељини примљена су два нова са упалом плућа. Њихов брзи тест је био негативан.

Комунална полиција контролише спровођење мјере кућне изолације за 381 лице на подручју Зворника, док је за 26 особа иста мјера истекла.

Градски штаб за ванредне ситуације апелује да грађани поштују мјеру кућне изолације, одржавају прописану физичку дистанцу од два метра и носе заштитну маску у затвореном простору.

(Срна) 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

деја ву

23.06.2020 08:34

корона,поплава,загустило право а гладни умако преко дрине ко ономад, 92...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

23.06.2020 08:41

Крстења,православне молитве и угоститељски објекти ван града Зворника су нам јбл матер...Знаци,радило се до јутарњих сати,народ је цопоративно поцео да одсједа и резултат је бас овај!!!И ову би прилику искористио да поздравим слузбенике Министарства унутрасњих послова и комуналне полиције који су добили од владе РС по 1000КМ.Њихово залагање и труд је исто доприњело овој ситуацији.Ред би био да им сада та иста ,,влада" одбије по 1000КМ од плате...

ОДГОВОРИТЕ
Name

романија

23.06.2020 09:06

браво

Name

РЕ Зворник

23.06.2020 09:17

Ти си вјероватно један од оних који је све вријеме короне лезао код куце, примао плату а мозда ауто и слузбени телефон користио. Било би добро да пробас само једном преспавати ноц када сазнас да си данас имао блиски сусрет са бар десет заразених. А ИМАС И ТИ ПОРОДИЦУ. На страну злоупотребе којих вјероватно има али добар део тих који су новац добили су итекако зарадили.

Name

Кашљо Ре

23.06.2020 10:49

Ти си једна обична режимска полтрончина

Name

Овај вирус...

23.06.2020 09:49

...ме потпуно разочарао... надао сам се да ће преполовити свијетску популацију, да потамани бар 2- 3 милијарде људске гамади... али добро, има поправни... научници ће једном успјети да створе супер вирус, који ће најгору паразитску врсту, звану људска, да постави тамо гдје припада, односно у историју постојања ове планете... много су људи полетјели, много... али, наравно, све у природи има свој почетак и крај, па тако и ова деструктивна људска врста, која од настанка уништава и себе и друге становнике планете. Једино ми је жао животиња, ако и оне буду морале да нестану заједно са људским канцером... али ако је то цијена, нека тако буде... само да се ова планета ослободи зла званог људи... Поздрав. С.Д.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјони

23.06.2020 11:54

Све си рекао о себи.

ОДГОВОРИТЕ