U Zvorniku još sedam osoba zaraženo koronom

Na području grada Zvornika potvrđen je virus korona kod još sedam osoba, čime je ukupno zaraženo 51 lice, saopšteno je danas iz Gradskog štaba za vanredne situacije.

Republika Srpska 23.06.2020 | 10:16
U Zvorniku još sedam osoba zaraženo koronom

Rezultati se očekuju za još četiri osobe.

Higijensko-epidemiološka služba Doma zdravlja Zvornik ukupno je testirala 768 osoba.

U kovid odjeljenju Opšte bolnice u Zvorniku smješteno je pet pacijenata od kojih su tri pozitivna na virus korona.

Nakon što su tri pacijenta juče prebačena u karantin u Bijeljini primljena su dva nova sa upalom pluća. Njihov brzi test je bio negativan.

Кomunalna policija kontroliše sprovođenje mjere kućne izolacije za 381 lice na području Zvornika, dok je za 26 osoba ista mjera istekla.

Gradski štab za vanredne situacije apeluje da građani poštuju mjeru kućne izolacije, održavaju propisanu fizičku distancu od dva metra i nose zaštitnu masku u zatvorenom prostoru.

(Srna) 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

deja vu

23.06.2020 08:34

korona,poplava,zagustilo pravo a gladni umako preko drine ko onomad, 92...

ODGOVORITE
Name

Zvornik

23.06.2020 08:41

Krstenja,pravoslavne molitve i ugostiteljski objekti van grada Zvornika su nam jbl mater...Znaci,radilo se do jutarnjih sati,narod je coporativno poceo da odsjeda i rezultat je bas ovaj!!!I ovu bi priliku iskoristio da pozdravim sluzbenike Ministarstva unutrasnjih poslova i komunalne policije koji su dobili od vlade RS po 1000KM.Njihovo zalaganje i trud je isto doprinjelo ovoj situaciji.Red bi bio da im sada ta ista ,,vlada" odbije po 1000KM od plate...

ODGOVORITE
Name

romanija

23.06.2020 09:06

bravo

Name

RE Zvornik

23.06.2020 09:17

Ti si vjerovatno jedan od onih koji je sve vrijeme korone lezao kod kuce, primao platu a mozda auto i sluzbeni telefon koristio. Bilo bi dobro da probas samo jednom prespavati noc kada saznas da si danas imao bliski susret sa bar deset zarazenih. A IMAS I TI PORODICU. Na stranu zloupotrebe kojih vjerovatno ima ali dobar deo tih koji su novac dobili su itekako zaradili.

Name

Kašljo Re

23.06.2020 10:49

Ti si jedna obična režimska poltrončina

Name

Ovaj virus...

23.06.2020 09:49

...me potpuno razočarao... nadao sam se da će prepoloviti svijetsku populaciju, da potamani bar 2- 3 milijarde ljudske gamadi... ali dobro, ima popravni... naučnici će jednom uspjeti da stvore super virus, koji će najgoru parazitsku vrstu, zvanu ljudska, da postavi tamo gdje pripada, odnosno u istoriju postojanja ove planete... mnogo su ljudi poletjeli, mnogo... ali, naravno, sve u prirodi ima svoj početak i kraj, pa tako i ova destruktivna ljudska vrsta, koja od nastanka uništava i sebe i druge stanovnike planete. Jedino mi je žao životinja, ako i one budu morale da nestanu zajedno sa ljudskim kancerom... ali ako je to cijena, neka tako bude... samo da se ova planeta oslobodi zla zvanog ljudi... Pozdrav. S.D.

ODGOVORITE
Name

djoni

23.06.2020 11:54

Sve si rekao o sebi.

ODGOVORITE