Вода се повукла у корита, проходан пут Зворник Милићи

 Магистрални пут Зворник-Милићи и регионални пут Каракај-Сапна јутрос су проходни, након што се са коловоза повукла вода која се била излила, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Република Српска 23.06.2020 | 08:01
Вода се повукла у корита, проходан пут Зворник Милићи

Због изливања воде на коловоз обустављен је саобраћај на регионалном путу Шековићи-Тишћа у мјесту Бјелашница.

Коловози су мјестимично мокри и клизави, посебно на истоку. Повећана је опасност од одрона на дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина.

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

Улазак у Црну Гору из БиХ могућ је само уз обавезни ПЦР тест акредитоване лабораторије из БиХ стар максимално 48 часова. За вријеме важења ове мјере улазак у Црну Гору није могућ преко граничних прелаза Хум и Метаљка.

Држављани БиХ који улазе у БиХ више не подлијежу мјери изолације у кућној средини, нити су обавезни да имају негативан ПЦР тест.

БиХ отворила је границе према Хрватској, Србији и Црној Гори. Одлука се односи само на грађане те три државе, док држављани осталих земаља у БиХ могу ући уколико имају оправдане разлоге и негативан тест на вирус ковид-19, не старији од 72 часа. Улазак у БиХ је дозвољен и за супружнике и малољетну дјецу држављана БиХ.

Улазак у Хрватску дозвољен је само њиховим држављанима, странцима који имају пријављен боравак и возачима теретних возила.

Србија је отворила граничне прелазе за путнички и робни саобраћај без неопходног теста на вирус корона и дозволе комисије.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Софер

23.06.2020 06:31

Ријека се није излила ! Напишите праву истину да су рудоњине незналице и лопови преградили ријеку и подíли ниво воде. Биће још ових обустава док се ова грађевина не уклони. А рађена је са радницима из Сапне под дневнице и по скицама 'инжењера' из Турске које је правио на лицу места и никад није комплетирао пројекат изведеногстања! А Сребренка дала упоребну дозволу по наређењу рудоње!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дана

23.06.2020 07:56

Ако сте заборавили то је пут:Сарајево-Зворник-Београд.Проблем је МХЕ поред пута која буквално дивља градња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биллy Питтон

23.06.2020 09:28

Гледали смо неко вече филм 'Чудо невиђено'. Исти стручњаци. Сад, да ли ће помоћи отац Макарије или она добра п... а, зависи шта ко преферира. Углавном вода до кољена или до....

Name

Драган

23.06.2020 07:58

Не би исао у Црну Гору свакако.Боље и у С.Кореју.близи су нам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мхе

23.06.2020 18:38

Среца бозија па вода обидје централу инаце би магистрални пут одавно заврсио у Дрини. То су струцњаци прорацунали да тако треба у слуцају поплаве да обидје брдо и проблем ресен,нема висе језера и нема потопа пута. Јос само да се уклони МХЕ и проблем поплава на том делу пута трајно је ресен.