Voda se povukla u korita, prohodan put Zvornik Milići

 Magistralni put Zvornik-Milići i regionalni put Кarakaj-Sapna jutros su prohodni, nakon što se sa kolovoza povukla voda koja se bila izlila, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Republika Srpska 23.06.2020 | 08:01
Voda se povukla u korita, prohodan put Zvornik Milići

Zbog izlivanja vode na kolovoz obustavljen je saobraćaj na regionalnom putu Šekovići-Tišća u mjestu Bjelašnica.

Кolovozi su mjestimično mokri i klizavi, posebno na istoku. Povećana je opasnost od odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Ulazak u Crnu Goru iz BiH moguć je samo uz obavezni PCR test akreditovane laboratorije iz BiH star maksimalno 48 časova. Za vrijeme važenja ove mjere ulazak u Crnu Goru nije moguć preko graničnih prelaza Hum i Metaljka.

Državljani BiH koji ulaze u BiH više ne podliježu mjeri izolacije u kućnoj sredini, niti su obavezni da imaju negativan PCR test.

BiH otvorila je granice prema Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori. Odluka se odnosi samo na građane te tri države, dok državljani ostalih zemalja u BiH mogu ući ukoliko imaju opravdane razloge i negativan test na virus kovid-19, ne stariji od 72 časa. Ulazak u BiH je dozvoljen i za supružnike i maloljetnu djecu državljana BiH.

Ulazak u Hrvatsku dozvoljen je samo njihovim državljanima, strancima koji imaju prijavljen boravak i vozačima teretnih vozila.

Srbija je otvorila granične prelaze za putnički i robni saobraćaj bez neophodnog testa na virus korona i dozvole komisije.

(Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Sofer

23.06.2020 06:31

Rijeka se nije izlila ! Napišite pravu istinu da su rudonjine neznalice i lopovi pregradili rijeku i podíli nivo vode. Biće još ovih obustava dok se ova građevina ne ukloni. A rađena je sa radnicima iz Sapne pod dnevnice i po skicama 'inženjera' iz Turske koje je pravio na licu mesta i nikad nije kompletirao projekat izvedenogstanja! A Srebrenka dala uporebnu dozvolu po naređenju rudonje!

ODGOVORITE
Name

dana

23.06.2020 07:56

Ako ste zaboravili to je put:Sarajevo-Zvornik-Beograd.Problem je MHE pored puta koja bukvalno divlja gradnja.

ODGOVORITE
Name

Billy Pitton

23.06.2020 09:28

Gledali smo neko veče film 'Čudo neviđeno'. Isti stručnjaci. Sad, da li će pomoći otac Makarije ili ona dobra p... a, zavisi šta ko preferira. Uglavnom voda do koljena ili do....

Name

Dragan

23.06.2020 07:58

Ne bi isao u Crnu Goru svakako.Bolje i u S.Koreju.blizi su nam

ODGOVORITE
Name

Mhe

23.06.2020 18:38

Sreca bozija pa voda obidje centralu inace bi magistralni put odavno zavrsio u Drini. To su strucnjaci proracunali da tako treba u slucaju poplave da obidje brdo i problem resen,nema vise jezera i nema potopa puta. Jos samo da se ukloni MHE i problem poplava na tom delu puta trajno je resen.